18 august 2010

Amagermor

Så ankom Mormor til Hovedstaden...og straks kunne man føle sig helt forkert...hjemme på bøhlandet var det stadig sommer, så outfit'et var bare fødder, klipklapper og stumpebukser....men tænk jer - ALLE var iført sort trendy bytøj og støvler, ok, det regnede også, men ....det var som at besøge et andet land!
Heldigvis gik jeg bag et sæt svenske turister, der promenerede i shorts og hawaiskjorte...de blev højlydt enige om, at selv om det småregnede, var det ikke koldt....nej, vel var det ej!

Mens jeg ventede på bussen til det flade Amagerland, kunne jeg følge de modige i gyngen inde i Tivoli, og jeg tænkte på, at om føje år har jeg måske en lille trold i hånden og skal prøve alt det farlige....måske bare de små biler til at starte med....

Jeg havde forberedt en lille savlesmæk, og en anden blev fabrikeret i toget - det viste sig nu at Datteren foretrak skrappere farver og ingen tekst, tak, men gerne blomster eller hjerter...tja....er nu sikker på, at de nok skal blive brugt - når hun opdager, hvor meget savl, der dan være i sådan en trold!


og så kom det store øjeblik - her ses den helt øjensynlige grund til at en Mormor skal have en dejlig blød og rund mave! Som hun kunne sove......jeg er helt forelsket i den lille trold.Den stolte Far kræsede med dejlig frokost....- det er bare rester - som han beskedent undskyldte....


Dagen gik alt for hurtigt - men en tur med barnevogn nåede vi da - til Amagercentret af alle steder.....en dag MÅ jeg altså ind i bodegaen med det maleriske navn "Amagerhylden" (ligger på 1.) - måske en ide til et blogtræf :-)
Så måtte jeg igen til bussen og i løbet af 10 minutter stod jeg på Hovedbanen, kunne lige nå en is af de gode fra Paradis, så ind i futten.
Oh rædsel - det var et af de nye......lyn......jeg vælger altid stillezone, men du gode en larm - jeg tror, jeg sad ret over maskine eller motoren, hvad sådan én nu hedder.....den skiftede gear og støjniveau uafladelig...der var masser af ding-dong og mere eller mindre relevante oplysninger, rykind af kontrollører og salgsvognen....ydermere måtte den holde stille inden tunnellen - vides ikke hvad - en computerfejl var det vist....så jeg var det godt oppe at køre, da jeg forsinket nåede Odense, hvor Søster ventede....telefonen var også løbet tør for strøm - men bortset fra det -
så var det 
en dejlig dag

13 kommentarer:

 1. Det var sikkert et herlig møte. En fin følelse å bli besteforeldre og kjenne det lille barnet og kjenne på at en har litt eierandel idet.
  Er enig ideg at det er en annen verden å trave rundt i en storby enn den å luske rundt i en hage- :))

  SvarSlet
 2. Jeg bliver helt stakåndet af alt det du nåede :-) Skønt billede af dig og trunten.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Ha-ha , jeg har også lige været i KBH , så du er bestemt ikke den eneste der har følt sig ved siden af ... jeg ankom også i bare fødder og sommer tøj .... Godt jeg er fra nordjylland for jeg vil bestemt ikke ha støvler på i august måned .
  Smukt lille barnrbarn du har fået , der er ikke noget større , vel?

  SvarSlet
 4. Det er helt klart en fordel at være let polstret når børn skal soves. Hvor er det et dejligt billede.

  Amagerhylden lyder som et godt sted for en genopfriskning af bekendtskaber.

  SvarSlet
 5. - med en ama'r hylde er der flere muligheder for at havne på den rette :-) Måske vi kan mødes på hylden for de bløde maver. Smukt barnebarn - mer' tillykke.

  SvarSlet
 6. Nøøøøj, hvor er det en kær lille prinsesse. Endnu engang hjertelig tillykke med hende og mormorværdigheden.

  SvarSlet
 7. Hvor er hun dog underskøn !!
  sikke en datterdatter !
  Blogtræf på amagerhylden- den er jeg med på ! :-)

  SvarSlet
 8. SÅ lille og så dejlig :-)

  Og den med maven som et sovested er da en dejlig grund til bløde maver :-)

  SvarSlet
 9. Stort tillykke mormor, sikken en smuk lille pige..:-)
  Min lille pige (oldebarn) er allerede 1 år og småløber rundt.
  Utroligt hvor de vokser hurtig og hvor tiden løber afsted.
  Jeg har først nu opdaget at du har masser af blogger, så nu skal jeg bare igennem resten...:-o)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Tak for jeres søde ord om Prinsessen og ja, Lisbeth - du er velkommen!

  SvarSlet
 11. Hvor barnebarnet dog klæder mormoren!
  Knus Gaia

  SvarSlet
 12. Som det klæder dig at være mormor til den lille yndige trolde pige.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.