20 september 2010

Mandagstanker fra den blå bænk


Må jeg minde om at mandag kan være starten på en ny dejlig uge...begyndelsen på noget fantastisk - 
ikke blå mandag eller møgmandag eller......
Jeg har nedsat mig med kaffen her på den blå, der har fundet sin rette plads i køkket.
Udsigten , som jeg ellers har valgt pladsen efter, er blokeret delvist af den nye dør iført grøn pressenning...men jeg kan lige skimte Hr. Mortensens harem - for ikke at tale om, jeg kan -
høre dem...de ve' ha' ma'.
Rundt om mig ligger værktøj og hylstre med acrylfugemasse - tak guderne for den! - samt  weekendens reklamer med lokkende tilbud...
Turen går i dag til Odense, jeg har et vigtigt møde med en lille dame på godt en måneds tid...eller lille og lille - ved 5 ugers undersøgelsen i sidste uge vejede hun 4500g - i sammenligning med en fødselsvægt på 3300g -men som Datteren siger - hun kan jo også finde på at kræve MAD NU!! midt på Langebro!
Så det bliver nok en stor flot Ama'rpige, vi får der.
Dog tror jeg ikke, den lille familie bliver boende på D.....øen så længe, de er begge fra Fyns Land, og det huer ikke Datteren at få en lille pige, der taler københavnsk som en indfødt....undskyld derovre....men vi er vel alle hjemmefødninge!

Den lille dame skal besøge sin grandtante ....Søster, som er vildt misundelig på min nye status - måske hun kan kalde sig Mormoster....og så skal Oldeforældrene aflægges visit. Spændende hvad især min Mor, som jo er en del dement siger til det. Hun har det ikke værre, end hun nok kan kende os, men glemmer det meste meget hurtigt. Men babyer og dyr har altid været hendes allerbedste, så dagen skal nok blive god.


9 kommentarer:

 1. Skønt sted du har der - den blå bænk, og nyde haven kan du også - dejligt.

  Du må have en god dag med den bette og resten af familien :o)

  SvarSlet
 2. Det bliver en fantastisk dag for jer. Selvfølgelig vil din mor elske det lille oldebarn - vores oplevelse med demente forældre er, at netop babyer taler til dem! Det er ikke sikkert de forstår sammenhængen, men hvad gør det, bare oplevelsen i NUET er godt for dem. Huske at tage en masse billeder som minder til det lille oldebarn.....
  Knus Gaia

  SvarSlet
 3. Hej Lone!
  Det lyder som en god mandag. Næste gang du er i nærheden Af Hammel må du ikke have så travlt :-)
  Knus.

  SvarSlet
 4. Det lyder til at blive en rigtig dejlig mandag - og ja, lad os satse på, at det bare er starten på en supergod uge! ;-)

  SvarSlet
 5. Hva er der så galt i at tale københavnsk !! hæ hæ :-)
  sikke en dejlig familie dag i det fynske :-)

  SvarSlet
 6. Det bliver en dejlig familiedag:-)
  Skøn blå bænk du har. Der kan tænkes mange tanker på den:-)

  SvarSlet
 7. Mormoster er vist ret nyt og ukendt, men ikke ilde. Hidtil har man kaldt sådan nogle grand-tanter, eller kogle-ditto.
  Nu er der jo ikke nogen, der taler rigtigt københavnsk mere, de siger jo teater lige som os, og ikke "duarder", vel? Det skyldes den massive tilvandring fra provinsen, hvor 1.generations gør alt for at lyde københavnersmarte med jydsk-fynske undertoner.
  Som min 2. generations-farbror sagde:" De århusianske medicinstuderende får ikke mere lært at operere hæmorider, alle r-vhuller er sgu flyttet herover til København!"

  SvarSlet
 8. Skøn bænk!
  En baby, der skal tale københavnsk istedet for fynsk? Uha....
  På den anden side - de kunne jo også prøve at gøre hende tosproget (en søn af nogle af mine venner talte sønderjysk og dansk. Meget sødt!)
  Jeg stemmer for fynsk. Der er meget, meget mere fredeligt og afslappet på Fyn!

  SvarSlet
 9. Hejsa søde Lavendel! Nemlig hvad er der galt med mandag. Endnu en dejlig uge med nye spændende udfordringer. Hvor vil det være skønt for dig hvis barnebarnet kommer tættere på. KNUS♥

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.