22 februar 2011

På gale veje


Naboens æbleplantage er indhegnet. Der ønskes hverken hare- eller rådyrangreb på de små træer.
Hvad med hunde? Disse to er helt tydeligt på gale veje. Men de kender et smuthul......
Det kan ofte være en fordel her i livet. For eksempel er det rart at kende vejen fra start IKEA direkte til udkasserne ...pyha...
Har ikke så mange ord i dag. Sidder stadig og tygger på en sær - uhyggelig overraskelse, jeg fik i går aftes.
På Facebook. Havde mødt en gammel korveninde forleden i toget - vi var nu også blevet venner i cyberspace - og så foreslår den gode Facebook jo andre venner, jeg måske kender.
Ja - og én af dem, havde jeg lige hørt var død en uhyggelig død ved et færdselsuheld. Men hans billede tonede nu frem på min skærm - og hans profil ligger der stadig.....det er grænseoverskridende, synes jeg.

5 kommentarer:

 1. Ja, det er jo slik at hvis noen dør ligger jo man der hvis ingen sletter profilen. Man må vel gjerne gi fra seg passordet slik at man kan få slettet profilen etter seg hvis noe skulle intreffe.
  Ha en fin dag. :))

  SvarSlet
 2. Uha, ja. Det er en underlig og ubehagelig oplevelse, du fik dig der. Men fb er nok ikke det første sted, de efterladte tager sig af. Jeg håber du får en skøn dag alligevel :)

  Vil du fortælle lidt om den andensats fra 7. symfoni, du har sunget? Jeg er meget interesseret i nogle detaljer - vi starter nemlig kor op her i Tapdrup på onsdag :)
  Klem

  SvarSlet
 3. Uforvarende at blive konfronteret med virkeligeheden er undertiden en chokerende oplevels.

  SvarSlet
 4. Ja, bestemt...men det går..

  SvarSlet
 5. Uha, sikke en grim oplevelse!
  Jeg var ude for, at en kollegas billede og profil var på Facebook i over ½ år, selv om han ikke levede mere. Jeg var rystet hver gang, han han tonede frem som en mulig ny ven.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.