24 februar 2011

På'en igen


Et besøg hos "hundeveninden" endte med den helt store Tour de Genbrugs. Vi skulle mødes for at sy og kreére, men først skulle vi ha' lidt stof, blev vi rørende enige om. Afsted gik det. Sydpå. Og et par genbrugser blev lænset for stor og broderier. OG knapper. Og lidt .....andet....vi fik lov at gå på loftet og rode - og i kælderen  et andet sted. Det er stort. Man er jo helt sikker på, at dér må guldet ligge.
Jeg fik også en urtepotteskjuler i flot turkis fra Kähler og en skål fra Knabstrup for en femmer.
og denne:    5 daskEn lille stak med dagens høst.
Det skal siges, vi kom også vestpå - til nyt for mig ukendt land....det var en stor én....mange gode ting


skønne blomster - jeg er vild med valmuerne
Her er vel også basis for en kreation af en slags....
det må blive Sydamen, der afgør det.Lidt knapper kan man altid bruge....og se, som stof og glas matcher....en yndigt stilleben...


Dette lå og kaldte...slet ikke færdiggjort, men med lidt garn. Sydamen havde travlt i går aftes. Franske anemoner i en kold tid - de er så flotte.
Efter en 4 timers "arbejde" returnerede vi til basen. Nu skulle der noget i skrutten. Dejlige boller, ost og pølse samt - naturligvis - en lille kage. Det er ikke fordi, vi har lyst, men vi trænger, Ikke sandt, doktor Hansen - kan vi passende sige med fru murermester Jessen (fra Matador, hvis nogen blandt de ærede læsere ikke skulle vide det). Hundene, som naturligvis var med, blev sendt i haven for at gø lidt....der bor en stor grim hund på den anden side af hegnet, og den skal ikke tro, den er noget. Vaf-vaf vaf- fik den, lige i smasken af de fire schnauzer-veninder....der om ikke andet, godt kan forenes i en højlydt udskældning af køteren. Som, det skal indskydes, befandt sig lunt indendøre i sit hus. Og helt sikkert var ligeglad. Eller sov. Dybt.
Så gik vi i kælderen, for der var også liiige lidt, så alt i alt drog jeg hjem mod det nordfynske med bilen læsset endnu en gang med dejlige fund. Men nu er der også dømt pause.
Og kaffe - en vidunderlig dag til jer alle

14 kommentarer:

 1. Sikke som du har slæbt til huse :-) God fornøjelse.
  Knus.

  SvarSlet
 2. wow sikke mange godter du der har fået :)

  SvarSlet
 3. Sikke mange fund du gør - jeres genbrugsbutikker virker bedre end dem vi har her.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor du har fundet mange lækre ting på jeres rundtur.

  Rigtig god fornøjelse med de nye kreationer.
  kh jane

  SvarSlet
 5. Hold da op for en god høst. Sidder og er misundelig på broderierne. Er nemlig igang med at omdanne nogle til sofapuder, da de aldrig kommer op at hænge..

  SvarSlet
 6. Mums filibaba...atter en lækker høst... men mest af alt er jeg dødmisundelig på broderiet med de franske anemoner... Jeg har et gammelt arvet kaffestel + broderet dug med franske anemoner på ...det bliver kun taget frem til min fødselsdag i maj...for så er det til at skaffe de dejlige blomster i levende live til at pryde bordet med... Og det er smukt...ja nærmest overdådigt... :o)

  SvarSlet
 7. Jeg har et maleri med de franske og en enkelt kop - de ER smukke!

  SvarSlet
 8. Nå har du mye godt arbeid i en tid fremover, men du hadde funnet mye fint. Dere hadde også en flott dag med kakespising og kaffi. :))

  SvarSlet
 9. Det var dog helt vildt alle de lære fund du gør :), jeg bor vist derude hvor det er lidt for mørkt - her er langt mellem de store kup.

  Fik et helt sug i maven af puden med mælkebøtter - den havde min mormor, som døde for knapt 2 år siden. Nu sidder jeg jo så og tænker - hvor blev den mon af :). (altså tror ikke den er havnet hos dig).
  Tak - dejlig da til dig også..

  SvarSlet
 10. Mon din mani for genbrugser er noget medfødt, altså noget, der ligger i generne?

  SvarSlet
 11. @Helle2V: Sjovt du siger det, min farmor havde samme pude med mælkebøtter, og jeg fik samme tanke, hvor mon den havnede. Vildt nostalgisk at se den igen. eller en magen til.
  @lavendel: det nederste ternede stykke stof i bunken ligner håndklæder som bruges i de tyrkiske bade. De bruges også i udekøkkenerne, som findes i ældre huse. Jeg tog en stak med hjem fra Tyrkiet sidste år. Indtil nu har jeg brugt dem som duge. Glæder mig til at se, hvad du finder på.

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Ja sådan en dag er dejlig, puderne er med et meget almindeligt mønster, så der må være mange endnu derude.
  Janne, det ER en dug :-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.