20 juni 2011

Atter engang


Igen-igen er Nala - den trefarvede kommet galt afsted.
Resultat ses her - de yndigste helt sølv-hvide katteunger - 2 damer og en lille herre.sødere fås de vist ikke?
De to havde fået øjne i går...
Jeg tror, de blev født den dag, vi havde begravelse.


13 kommentarer:

 1. Jamen de er da yndige. Havde i ikke 6 killinger i ca. samme alder, var vi med garanti aftagere.Mon den lykkelige fader skulle være en siameser eller lignende?

  Jeg ved nu ikke om dette med sterile hunkatte er det optimale i alle situationer.
  Vore tævekatte nyder tydeligvis at have killinger, og så længe de kan afsættes til gode hjem, ser jeg ingen problemer i at have et par killinger.

  Når vi gør dem renlige og kælne lige fra start, er afsætning normalt ret problemfrit.

  SvarSlet
 2. ...havde VI ikke 6 killinger...

  Undskyld.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor bliver det nogle yndige katte. Også som voksne (for killinger er jo bedårende, ligegyldigt hvad ;) )
  Vores Lizzy er steriliseret (og ja, det er s.. dyrt!) - men har stadig sit moderinstinkt. Det betyder så, at hun slæber rundt på mohair-vanter og slikker dem, mens hun miaaaaaaaver højlydt- eller værre endnu kommer slæbende hjem med små pelsede eller fjerede væsner, som ikke helt forstår, at hun blot vil nusse og slikke dem. Nøj, hvor har vi sluppet mange fugle ud på det sidste. Alle uskadte, men skræmt fra vid og sans...
  Yndige, yndige katte, Lone. Jeg tror ikke, at du får svært ved at finde gode hjem til dem.

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Nuttede! Jeg ville være meget let at overtale til sådan en lille køn én, men jeg har jo katten Silke, og hun ville blive meget fornærmet, hvis der kom en til:-)

  SvarSlet
 5. Aj, hvor er de nuttede.
  Til dit forrige indlæg tænker jeg, at alting har sin tid. Ikke at jeg tror, jeg kan trøste dig med det, men jeg ville gerne, jeg kunne.
  Sorgen er der altid. Engang imellem svinger pendulet til en lille ø af glæde, som du også skriver, for så at vende tilbage til det sorg og -smertefulde med uformindsket styrke.
  Det må være rigtig hårdt at være dig, og jeg forstår godt, du kan have blandede følelser med det at blogge. Du skal gøre det, som falder dig bedst. Regelmæssigt eller uregelmæssigt.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 6. Det er mest det med at komme rundt til andre og give kommentarer, der ikke er ork til :-)
  Jeg tror ikke, der er siameser i dem, der er ikke observeret hankatte i nærheden med speciel pels!!!

  SvarSlet
 7. Hvor er de dog dejlige - jeg kan slet ikke stå for kattekillinger :-) Men jeg tror desværre ikke, at Sofus og Miss Mis synes om, der flytter flere konkurrenter ind her ...

  SvarSlet
 8. Åh, hvor er de dog vidunderlige, de små skatte.
  Alle de bedste og varmeste tanker til dig i denne svære tid.

  SvarSlet
 9. De er MEGET smukke, desværre er gemalen slet ikke til at tale med om kattekillinger - bare fordi vi har tre i forvejen - han er s.. så sart ;-)

  SvarSlet
 10. Jeg er nu ikke nervøs for, om det bliver afsat :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er de skønne. Her i huset har vi desværre katteallergi. Jeg savner stadig den skønne Trissemis, som jeg måtte sige farvel til for 15 år siden. Katte er helt fantastiske.

  SvarSlet
 12. Kære Søster jeg tror det at skrive om svære ting er god "terapi", så skriv hvad hjertet er fuld af og lad bare os andre kommentere!!

  SvarSlet
 13. Katten er bare det dejligste dyr. Hvis jeg kunne have to, så kom jeg og hentede dem...., når de altså var store nok:) Men det kan jeg ikke.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.