25 juni 2011

Efter endnu en dag...Ligger på tæppet...har ringet til Nicolai-tjenesten...bare for at få en snak.....tror, jeg kendte den stemme, jeg talte med...hmmmm... en venlig person, men alligevel.....uuuhh...det er svært at få "folk" tæt på...
Min søde datter ringede, just som jeg var i et mega-grådanfald...tak, vorherre.... når nøden er størst....

OG NØDEN ER STOR!!!!!!!!!!!!!!!!

15 kommentarer:

 1. Åhh, det gør mig så ondt for dig. Det er så hårdt, man forstår det slet ikke og man forstår da slet ikke at man kan komme til at leve næsten som før. Men det kan man. Det tager tid, der er dyk, mange og dybe men det skal nok lykkedes.
  Hvis det er nogen hjælp for dig , ja så skriv, skriv gerne til mig eller skriv breve til sønnen din.

  Store kram, knus og skulder at græde ved.
  Kærlige tanker

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt hvordan du har det. Jeg tror det er godt du har nogen at snakke med - nårsomhelst og på alle tider af døgnet. Jeg sender mange tanker og kram

  SvarSlet
 3. Sødeste ven--- bare jeg kunne hjælpe dig men det ved jeg jo gdot at jeg ikke kan. Jeg tænker på dig mange gange om dagen. Jeg ved at du har det svært ind imellem og indimellem dukker lidt op til overfladen og for 1 eller 2 sekunder bliver optaget af noget andet. Heldigvis ved jeg også fra andres sorg at de 1- 2 sekunder på et tidspunkt bliver til 1-2 minutter- og så er det vigtigt at give sig selv lov til at " glemme" i de 1-2 min og senere måske 5 minutter- hvor den tanke ikke er førsteprioritet. Det var en god ide at ringe til Nikolajtjenesten- jeg synes det er vigtigt at spille på alle de tangenter, der virker for en. Jeg ved godt at så ved man ikke hvad det var der virkede når det endelig engang går lidt fremad - men det er jo ærligt talt også ligegyldigt- hvad der hjalp- bare det hjalp.
  Når du får overskud engang i fremtiden har jeg skrevet opskriften på de sokkeholdere du efterlyste på min blog- så - engang- kan du måske få lidt glæde af det. Masser af stille knus uden ord fra Karin

  SvarSlet
 4. Sender mange tanker og knus i din retning :)

  SvarSlet
 5. udover hvordan du har det så er det et dejligt billede af dig :)

  kram :)

  SvarSlet
 6. Jeg er tom for ord men fuld af følelser. Skulle lige læse lidt bogs mens jeg ammede og faldt over din. Det er noget siden jeg har været herinde så jeg har ikke set du har mistet. Nu ; en halv time senere, har jeg læst og ammet og grædt i mørket. Det gør mig så ondt for dig. men tak alligevel fordi du deler og fordi jeg blev mindet om det der betyder noget. Jeg nyder mine børn hver dag og i nat lidt ekstra.

  SvarSlet
 7. Ja, nøden og krisen må være så store, at det fylder det hele. Jeg håber, du kan få snakket det ud med din familie og også 'neutrale' personer. Det lyder som om det hjælper dig. Selv om intet kan opveje dit tab, så skal dit liv jo stadig leves - en dag ad gangen... Godt, at du også har noget, der kan glæde dig (tænker selvfølglig på barnebarnet).

  SvarSlet
 8. På en måde er det en nulstilling at miste en så tæt på. Alting skal man opleve igen. Uden. Ofte kommer tvivlen om man kan holde eller om man går i stykker. Min mor døde da hun var 32 og alt ændrede sig. Det er det værste, der er sket i mit liv. Men nu, hvor jeg selv er mor, er jeg klar over, at en endnu større sorg ville være at miste min søn. Det er den helt forkerte rækkefølge. Det gør mig ondt at læse om dit tab. Det glæder mig, at du taler og skriver om det. Tankekram.

  SvarSlet
 9. ej, det er bare så svært. men, det bliver faktisk bedre lidt efter lidt. jeg ved godt du ikke tror på det lige nu, men sådan er det. gode tanker herfra.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 10. Lone, jeg sender dig varme og lys og kram hernede fra Australien. Jeg kan ikke gøre meget herfra, men du er i mine tanker. Hver dag.

  SvarSlet
 11. Kære Lone. Det er godt, at du også giver dig selv lov til at være nøjagtig lige så ked af det, som man er, når man mister en elsket søn. Og jeg håber, at dem, der er tæt på dig dukker op og holder om. En snak med Nicolai-tjenesten eller andre "neutrale" kan også give luft. Og så er der jo de små hverdagsglæder ind imellem.
  Jeg håber også, at det hjælper dig at skrive.
  Du får de varmeste tanker fra Århus.

  SvarSlet
 12. Ja - og nu morgenen efter er jeg tom og træt...men alligevel lidt bedre...og det varmer mig at I sender alle de gode tanker - og fra alle kanter og kroge i verden - tak!!

  SvarSlet
 13. Dine ord får mig til at snøre helt sammen indeni, når jeg læser dem. Så jeg lægger lige et lille ord til dig, så ringe det end forekommer i forhold til din store sorg.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.