Havtorngrenene kom i fryseren - derefter var det piece of cake at pille bærrene af - de faldt nærmest selv.
Nogle kom i en pose til videre frys - de gør godt i smoothies, så er de også rå - og dermed MÅ de da være sundere ...
Andre blev blandet med sukker og kogt ind til en sylte...kompotting. Den farve vil noget, og smagen er rigtig god. Sød, syrlig og næsten ikke bitter. I morges kom de på brød med hvid Castello - i går aftes sammen med rødbeder til frikadeller og kartoffelmos.
Forleden røg nogle rå i wokken:
det var med laks, agurker og løg bl.a. - senere fløde og pasta-rigtig godt, giver syre.
Bortset fra det, kniber det med at smage maden, den forkølelse er saftsuseme sejlivet. Ikke engang kaffen smager ordentligt!
En god onsdag derude!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.