14 februar 2012

Farvel til Disqus...svanesangHar besluttet at sige farvel til kommentarsystemet DISQUS - jeg kan se, at det afholder nogen fra at kommentere...jeg har virkelig været meget til og fra med det system, men nu går jeg tilbaws til det "gode gamle"...som bestemt også kan irritere mig...
nu ser vi, om det vrimler ind med tilkendegivelser.20 kommentarer:

 1. Jeg nåede heldigvis aldrig at skifte.. Er ikke specielt vild med Disqus.. det stener ofte.. især når jeg læser blogs på iPad.. :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det afholder nogle fra at skrive en hilsen og mange kan jeg ikke lige genkende, når de skriver fordi der ikke er link til deres blog.
  Men jeg kan se at du har mistet dine kommentarer på de forrige indlæg? Kan man få dem igen eller hur?

  SvarSlet
 3. jo, de ligger vist ind på Disqus...men jeg ville gerne have mine kommentarer ligesom Prophecy eller Klirklirglas...hvor man også kan svare hver enkelt.

  SvarSlet
 4. Jeg er jo meget glad for Disqus, som du ved, Lone. Disqus stener ikke, når jeg bruger iPad. Derimod kan jeg have mit hyr med bloggers kommentarer, som ind imellem bare forsvinder, når man trykker "udgiv kommentar".

  Sammen med statcounter kan jeg stort set altid se, hvem der kommenterer.

  SvarSlet
 5. Tja, jeg har ikke kunnet kommentere hos dig tidligere ...

  SvarSlet
 6. Indrømmet - det har været lidt bøvlet at kommentere hos dig, så jeg er glad for at du er gået tilbage til "det gamle":-)

  SvarSlet
 7. - og pludselig er der masser af kommentarer - tak !!

  SvarSlet
  Svar
  1. som du kan se har blogger jo endeligt gjort det muligt at svare hver enkelt, så jeg er SÅ glad for at være sluppet af med Disqus. Jeg gik ind og bad dem eksportere kommentarene, og efter nogle dage så jeg til min store lettelse at alle mine mistede kommentarer var tilbage på plads igen.

   PHEWWW``

   Knnuss
   Henriette :))

   Slet
 8. Hihi, jeg morer mig over kommentarerne - vi kvinder skal også huske at følge med og ikke sakke agterud med IT ;O)

  SvarSlet
 9. Ja, men egentlig har jeg syntes at det var bøvlet med Disqus...for jeg skulle altid trykke 2 gange for at få kommentarerne frem og scrolle ned...og så kan jeg jo se, at mine daglige besøg er det samme som før...lidt flere læsere, men uhyggeligt få kommentarer - så nytter det jo ikke meget at man kan svare hver enkelt direkte...jeg venter spændt på at høre fra Marianne eller Dorte hvordan de har lavet deres, for det ser ud som om det er Bloggers eget system, men hvordan det lige fikses, er en gåde ....indtil videre :-)

  SvarSlet
 10. Jubii nu kan jeg også være med!! :O)
  Jeg kunne ikke få lov til, (kun ind i mellem) at kommentere!!
  dejligt at have muligheden tilbage.
  :O)

  SvarSlet
 11. Dejligt, at det ikke mere er så kompliceret, at kommentere.
  Kærligst
  Vibeke

  SvarSlet
 12. Jeg kommenterer ufortrødent:)

  Og så synes jeg altså, at du snart har fortjent noget vand i hanerne!

  SvarSlet
 13. Ja, det er rart at "se " jer igen....skal nok blive her :-)..dert har været en vis rumlen i rørene, men tror, det er stoppet af skidt og snask nu...

  SvarSlet
 14. Tjah, det er da typisk, nu har jeg lige vænnet mig *S* Men jeg har ingen problemer med at vænne mig tilbage igen :-) Så det er helt okay!

  SvarSlet
 15. sorry, Deb. men jeg kan allerede nu se at der er flere kommentarer :-)

  SvarSlet
 16. Ja, det andet var da noget underligt noget, det virkede sjældent, hvis man ville sende dig en hilsen....

  SvarSlet
 17. Det ned at svare hver enkelt, er noget med et flueben du selv skal flytte i blogger, men det vil også betyde at mange ikke kan kommentere.

  SvarSlet
 18. Jo, jeg tvang mig selv til at lære at bruge dit og andres mystisk4e systemer, men rart nok, at det nu er helt nemt igen.
  Ja, blogger har en kommentarmulighed, hvor man kan have tråd på hver enkelt kommentar, men jeg ved ikke, hvordan man gør.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.