12 juni 2012

Eddy og Karl på slap line i Udkantsdanmark

Så kom dagen, hvor naboen søndenfra var inviteret op på en arbejdsdag.
Det handlede om at stille et indkøbt brugt drivhus op.....jam', hvor svært kan det være? Har prøvet det en 3-4 gange før, så...men svært at klare alene, når man når til tag osv. 158cm er ikke altid nok....
Hun havde forsøgt at snige sin motorsav ind i billedet.....og heldigvis spottede hun også et par træer, der var gået ud ...ska´de ikke????Jow, det ska de da, -  å den kom med.

Nabo stiller op allerede klokken 0900 - nine - normalt ikke et problem for mig med det tidlige. Jeg syntes nu, det så ud til regn. Nå, først liige en kop tår kaff'.
Men der var ingen vej udenom. Jeg måtte trække i den leverpostejfsrvede fra Øen medbragte kedeldragt MED indlagt hængerøv - og pludselig var vi altså blevet to andre:
Lad mig præsangtere:
Eddy....."Are you ready-Eddy - fra den lidt større by sydpå - og Karl - (Karl Smart) boende her i Udkantsdanmark - førstnævnte med blå strikhue og bandana ,sidstnævnte aka Lavendel med kasket.


Her ligger noget af drivhuset....høns er kommet for at heppe.
Tænk, så fór der en djævel i Eddy - som mente, der først skulle ryddes op i gården!
Karl tænke sit...og fintænkte mere og mere over det drivhus og dets placering. Det er jo fint nok at have købt det stykvis OG eje et foto af det i live......men de andre gange......har der jo været en manual! Suk.


Eddy er strukturet (og stærk) og Karl er lissom mere flagrende og ....men osse stærk.
En sækkevogn er dog absolut en god ting at besidde i slige situationer.
Her er Eddy i gang med "Muren"....ja, der kan godt gro noget i de huller...det kan kun pynte.


Efter en rum tid med oprydning og placering af smid-ud ting i ordnede bunker, må ...simpelthen MÅ motorsaven frem.....vi ved jo slet ikke, om den vil starte efter vinterdvalen...
Så synes Karl osse godt at hans maskinpark skal frem i lyset....den ene er på strøm, den anden sandelig osse benzindrevet....meeeen der er lige lidt med kæden....så den ligger bare så'n lidt til skue...man skal jo ikke gå ned på gear.


Karl har ikke fået helt styr på drivhuset - dog er den første placering opgivet og en ny fundet....meget bedre...men der skal jo lige nivelleres lidt....aka flytte et rækværk og fjerne noget jord med samt brændenælder. Eddy er helt vild for at få lov at smide rækværket hen i en dertil egnet bunke....hmmmm, nå et kompromis - halvdelen, der alligevel er i stykker ryger ud. Men det smerter Karl lidt.


Så går det løs....nu skal der fældes: der ryger 2 rønnebærtræer, en skæv gran, en kæmpestor buksbom, en død syrisk  rose (suk) samt en proptrækkerpil - død på andet år.Og der slæbes væk - her kan Karl få lov...-

Så nu - mere lys...utroligt meget lys i udestue, på gårdsplads og et sandt virvar af grene i haven . Ja, så man kan ikke slå græs før det er væk :-)


Efter endt dåd, drager Eddy tilbage mod den lidt større flække i sin seje øse - ha' har nu å' gjort et godt stykk' arb'
og Karl trækker sig tilbage til bænken , drikker et par danskvand(!) , affører sig den leverpostejfarvede og hviler lidt.
MEN senere - da klokken faktisk nærmer sig spisetid - går han ud og ta'r et ordentligt træk, så nu
mangler der kun en bjælke eller hvad det nu hedder (og den er der bare ikke) og så glas i det lille drivhus.


20 kommentarer:

 1. Hihi, tak for et godt grin. Det var da lidt af en ekspedition for et drivhus. Det hele blev jo lavet om hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. jaja, men gutterne fik en formiddag til at gå med det...

   Slet
 2. Jeg klukker også - og hygger mig gevaldigt med dine små fortællinger fra hverdagen:-)
  Sy´s du er en sej og herlig kvind´fra det dejlige udkantsDanmark. Minder egentlig lidt om en feminine udgave af "Bonderøven" - og DET er en kompliment der vil noget:-)))) Du sparker lidt til min lyst og drøm om at flytte på landet.
  Mvh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det, Helle, mens du er ung og frisk...Karl havde dælme ondt i ryggen i går, det gamle liv.

   Slet
 3. Hvem der bare havde overværet det live.. hihi

  Godt gået af et par seje fyre!! :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når de selv ska sige det, så sparker de r....

   Slet
 4. Sådan nogle naboer er gode at have :)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. DET er de....tak endnu engang, Eddy

   Slet
 5. Tak for godt grin :-D Håber du finder (eller kan købe) manglende bjælke, eller hvad det nu hedder, så du kan blive færdig med projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen , der er forskelligt i aluminiumsskrotbunken...ejede et drivhus for et par år siden, som stormen tog...noget må sgi da kunne anvendes

   Slet
 6. Du er sej :-) Håber vi må se et billede, når drivhuset er færdigt.
  Her leger vi også handyman og -woman i dag. Huset skal have træbeskyttelse efter at spindelvæv og møg er fjernet ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bare man kunne nøjes med at lege :-)

   Slet
 7. Ehh, mener du at det er en af dig på billederne?? Det havde jeg ikk gættet! Du har dælme kamouflereret dig godt! LOL

  Knuser Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Nææææh, det er nu naboen, der denne dag gik under navnet Eddy, Karl (som er mig) er jo fotograf - og kedeldragten er også for grim til denne verden :-)

   Slet
 8. Hihihihi hvor er det dejligt at I to kan hygge OG får udrette en masse.. Og ja.. hun.. jeg mere Eddy, er jo ret glad for sin motorsav, har jeg da i hvertfald læst om før... :-D

  Det at samle drivhus .. kan godt drive til vanvid..

  Glæder mig til at se det færdig !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, Marianne, ja du har jo spottet Eddy - den motorsav havde ikke været ude af mølposen siden efteråret - og det kan vi jo slet ikke ha' -

   Slet
 9. Kære Nabo Nordens på. Tak for en hyggelig formiddag, hvor jeg fik luftet både motorsaven og tankerne.
  På trods af at vores tilgang til arbejde og organisering er forskellig, elsker jeg at vi kan være der begge to med vores kæmpe store (skæve) personligheder.

  Du har visionerne! Og der er hyggeligt hos dig og dyrene.
  Vi ses snart igen.
  Kh Prophecy (Eddy)

  SvarSlet
 10. Ps. jeg er meget imponeret af din sans og evne til at samle ting - som du bemærkede gik jeg kold allerede da jeg så bunken med stænger, på trods af at det var grunden til jeg skulle hjælpe ;o) Jeg tænkte mig ikke om, her i huset er det også mest L. der samler ting, jeg er bedre til at splitte af.

  SvarSlet
 11. Sikke et kæmpe arbejde I er gået i gang med, Eddy og Karl. Jeg glæder mig til at se alle de blomster der engang kommer i drivhuset - skal der også være en plads til at nyde en kop tår kaff'?

  Klem

  SvarSlet
 12. Nejda, man skal dælme ikke risikere at gå ned på gear , MEN husk nu at gå ned i knæ, for pokker da! inden én af jer bliver ryggesløs! Det kan gøre ondt i mange år efter. Her taler en erfaren mand.
  Er det bjælken i naboens øje, du ikke kan se, fordi du har en kæp i øret? Eller er det rygåsen i driverthuset?

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.