07 oktober 2012

Den store italienske trøffelhund - eller natlige eskapaderAftnerne er dejlige - lune og mørke, så en stjernehimmel af rang kan ses. Jeg sidder og læser eller strikker, og i går røg der også et par glas vin ned.
Så ved midnatstid tørnede jeg ind....for at blive vækket af rasende hundegøen kl. 3.33 - 03.33 - kræene var rasende, kunne jeg høre, noget- nogen måtte der være udenfor.
Kiggede forsigtigt ud...næh, lågen var lukket, kunne middelbart ikke se nogen.
I seng igen.
Mere glammen - og knurren....det var alvor.
Endnu engang ind i stuen, hvor synderen nu åbenbaredes.....Trøffelhunden - den damebegejstrede Rudy, som faktisk hedder Goubie, stod og skrabede på glasdøren, mens han peb indsmigrende....
Da jeg gjorde mine til at lukke døren op, stak han af i fuld galop...

Hunde kommanderet i seng igen, men Storehunden lagde sig fornærmet ind under min seng, hvor en højlydt knurren og smågøen forkyndte, at noget ikke helt var i orden. Der gik nok en 3 kvarter med det.

I morges


mødte dette syn mig - mine joggingsko lå ude på plænen, et tæppe var spredt et andet sted......ja og de sidste ostechips ....ja der var så kun kartonen - stumper af den da.

Og så tog ellers F. ved Madame, da hun hørte hundens ejer kalde på den....og fløjte,  - mig ned til Monsieur, som selvfølgelig ikke taler Anglais, men det var intet problem at få fortalt - med fagter og gebærder hvad den fine trøffelsnuser havde bedrevet om natten.
Der blev lovet bod og bedring, kræet forsøgt indfanget, og jeg vendte hjem - ind i seng med en bog lidt endnu, lige til en kradsen på døren forkyndte trøffelhundens ankomst.

Det gentog sig et par gange, den. er dygtig til at springe, sådan én - men til sidst måtte jeg ned at klage igen.
Nu var Madame også kommet ud, vi fik tilsammen indfanget den, mens Monsieur gav gode råd på afstand -ind i haven med dyret, og SÅ blev deres fine elhegn sat til!!
Men de bruger det ikke så ofte.
Skulle ellers have været på loppemarked i dag, men er lidt mat i sokkerne.


- det er damerne også......

5 kommentarer:

 1. Uha, sikke en ballade - jeg håber, du får soevt lidt i løbet af dagen. Klem!

  SvarSlet
 2. Jaja, det er ikke sådan at have et par unge damer med - de virker jo dragende :) på den stakkels hanhund .

  SvarSlet
 3. Sikke en ballade. Jeg kan godt forstå, at dine hunde ikke er helt stille, når der er fest i haven.

  SvarSlet
 4. ja, vi har ikke set ham siden....

  SvarSlet
 5. Det minder mig om Misse Møhge, der også virkede dragende på mænd, som jo faktisk døde af det: så ka' de lære det, ikk'?

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.