16 januar 2013

Alt er ved det gamleselv om man har smukke kopper og dejlig grøn te - kan man jo godt drikke sin elskede kaffe om morgenen af et thermokrus med strikkemønster.
Dagen er startet meget tidligt...faktisk så tidligt, at det endnu er nat.
Kun de islandske står derude....nej det er ikke sagte pik på rude, de er mere hård"næbbede". Klak-klak-klak, siger det, men jeg har trukket gardinet for...lidt endnu.
Sceneriet vil ikke være fremmed for de af bloggens læsere, der har været med de sidste par år.
I aftes kiggede jeg på vandhanen i køkkenet og tænkte....sku' man lige lade den løbet lige så stille, så det ikke fryser i rørene??? Njaaah, blev enig om at IKKE. Det var dåmt. REDDI DÅÅÅMT, som vi sier ovre i O'ense.
Desuden var fyret gået ud, havde ædt alle pillerne - grådige bæst!
Hvad at gøre?
Nu skal I høre.

Ud og fylde på den røde djævel....2 poser tilbage, det rækker til  i dag, så må jeg over til forsyningscentralen efter mer.

Ud i badet - tænde for bruseren.....det løber ret langsomt, men der er som regel mere varmt vand i beholderen -(jo jeg kender efterhånden turen) -

Af med klunset, støvler på og ud og tvætte legemet med dejlig nysne...koldt - ikke særlig.
Styrte ind i badet og nyde de sparsomme lunkne stråler -
Frotter, frotter, frotter - hu hej, man er f.... frisk som en havmåge.....
Masser af velduftende cremer og eliksirer - godt med farverigt tøj - det tar den værste melankoli - lige nu er det rødt, orange og gult....

OG så : kaffen.
MMMMMM - nydning.
Og lige så stille flyder Don...eller der er faktisk hul igennem, selv om det løber laaangsomt...som at sidde ved et lille vandfald.


Musikken - kalder et lille eller stort vandfald ud af øjnene..hos mig i hvert fald - kan jo osse behøvs ind imellem.....

11 kommentarer:

 1. Wooow, sikke en energi, du lige fyldte mig med! Det må godt nok kræve SIN kvinde at vaske sig i sneen i den frostklare vintermorgen - men jeps, - mon ikke man er frisk som en havmåge efterfølgende?! I think so :-)
  Rigtig god dag til dig i det fynske - sender dig varme tanker fra Sjælland!

  SvarSlet
 2. Eva, det går jo hurtigt :-)...nyd din dag. Om en uge er du ikke mere herre i eget hus :-)

  SvarSlet
 3. Den æder mine kommentarer!

  SvarSlet
 4. Efter at have skrevet en lang hyggelig kommentar, begyndte siden at blinke og vupti, flyttede skrivefeltet sig, og væk var kommentaren. Det er noget underligt noget, dette her computer-noget ... ;-)

  Men nu ser det jo ud til at mit skriv nåede frem! Nå hvad var det nu jeg skrev ... jeg tror ...

  Uha, det var vel nok en omgang - med støvler i sneen!
  Jeg har el-varme og el-måleren står og roterer meget hurtigt på sådan en dag! Der er utæt under et vindue, og der er nogle revner i indermure, måske fra et jordskælv, i hvert fald har huset sat sig. Der er rigelig motivation til at tætne nu - og lægge mere uld på loftet. Har du mulighed for at tætne?

  Jeg har også overvejet at lade vandhanen løbe. Eller gå. Men det er vist ikke nødvendigt her, ledningerne er ikke så lange og hvis jeg alligevel bruger noget ind imellem, så går det. Men jeg har været opmærksom på det, fordi mit bryggers (hvor vandet kommer ind) er uopvarmet.

  Hvad gør du nu med køkkenvandhanen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lader det løbe...det er ude i maskinhallen, problemet ligger. Har forsøgt at tætne, men det er lidt håbløst, sidste år mente VVS eren at jeg skulle lade en varmblæser køre konstant...hallo - det er over 100m2!!!utæt.pas især på nede ved gulvet ...lige hvor det kommer ind, man kan jo svøbe noget rockwool om

   Slet
 5. Du er da den sejeste madamme! Gad godt se dig i bar r** og gummistøvler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. who are you??? det kan da godt være :-)

   Slet
 6. Hvorfor gider du så køre til Bogense klokken meget tidligt om morgenen for at vinterbade? ;-)
  Du er jo selvfølgelig som altid velkommen til et bad her.
  Kh Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi tak, Kirsten - nej jeg tror heller ikke det bliver så ofte, jeg kommer afsted - det er jo mørkt...

   Slet
 7. Donald har åbenbart været ude for det samme som her: at det tager lang tid at indlæse hele din side, mens man hurtigt er klar til at kommentere, og så, vupti, er siden klar og kurseren et sted i det blå. Så tålmodighed, kære venner!
  Hedder det "Frisk som en havmås" på svenska? ;-)
  Eva Cassidy er god til at trække vand i øjenkrogen, specielt med Field of Gold. Katie Meluah lavede også en duet med hende, til fordel for kræftramte, såvidt jeg husker; den tog jo også Eva.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.