29 april 2013

Tag den, Middelhav!!


Mens jeg havde besøgt andre strande, havde nogen kørt en masse sand på den strand, jeg plejer at besøge efter indkøb i den lokale brugs. Så går jeg frem og tilbage og nyder det blå.
For et par år siden lagde man nye kæmpesten som strandbeskyttelse, og det medførte den typiske ændrede linje...fra lige til meget buet. Nu er den rettet ud igen - med denne brede strandbred til følge.


og det er da i orden med mig :-)


Stranden hedder Fuglsang strand, der er blåt flag og pølse/isvogn om sommeren.
Jeg kommer der kun, når der ikke er sæson - eller i hvert fald sidst på dagen - jeg har jo min "egen" i gåafstand - den hedder vist ikke noget, men der er som regel ingen andre at tage hensyn til, når man nedsænker sit legeme i havet.


10 kommentarer:

 1. Ojjj hvor er der smukt.. Det er helt sikkert en omvej værd. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja - det er ikk' så ring' endda - og det er ingen omvej, efter tur til Brugsen...så kan man lige køre der forbi - såmænd osse cykle derhen 4-5 km ikke mere.

   Slet
 2. Åh, Lone - det er jo min strand. Hvis man gider at gå et par høfter til højre for den store nedgang til stranden, så er der såmænd meget fredeligt en dejlig sommerdag. Og den sorte labrador Ouzo bader der gerne uanset om det er sol og sommer eller storm og vinter!

  SvarSlet
  Svar
  1. - er det din Jette ....det er faktisk osse Thuesens, kommer jeg i tanker om...men det er rigtigt ja - det er en dejlig strand!

   Slet
 3. Det er så fint. Der er så mange skønne pletter i vores eget lille land. Jeg er slet ikke færdig med at udforske det endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er nu altid kønt med sand og vand og strand....og her er masser af hybenroser om sommeren, det er så ny'eligt.

   Slet
 4. Smukt og skønt - ja syd på har de varmen her har vi smukke strande

  SvarSlet
 5. Store sandstrande har vi også her, jeg kommer bare alt for sjældent i vandet, det skal der vist laves om på til sommer :-)

  SvarSlet
 6. Ja, 1. maj er vel en passende dato at starte badning+++

  SvarSlet
 7. Fuglsang, der har vi også badet rigtig meget, tidligere. Men det blev efterhånden svært at komme der ned, og det sidste sommerhus ud til stranden, blev beboet af nye mennesker. De syntes ikke om badegæster, så konen lå på lur bag hækken og skældte ud og råbte efter os. Det blev for meget. Vi havde vænnet os til en rar ældre mand, som gerne lige ville have en sludder når vi kom på stranden.Sådan er der jo forskel på folk.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.