07 juni 2013

Lyserød - og danseskørtViolen - som nu nærmer sig de 3 år (8/8) med - synes hun selv - hastige skridt bekendtgør ofte at hendes yndlingsfarve er : lysse'ø' - jo, det kniber lidt med r'ene. Jeg husker godt fra mine egne, at de små ord, de ikke kunne sige rigtigt, var så sødt...den dag, det gled på plads, manglede der lissom noget :-(

Hun er i den grad blevet en stor pige...jo,jo, går da i børnehave (selv om det er en integreret institution), og insisterer på, at mor skal give hende madkasse med, som de store - (dem over 3), hun ved slet ikke at hun er heldig at få maden serveret derovre.

Hun har længe kunnet gøre V-tegn, når man talte om hendes alder 2 - TO år...men  nu følger en 3. finger med, ja - for man er da næsten 3.
Lillesøster -eller - bror ankommer omkring Violens fødselsdag, og det er da bare i orden.....

Forleden havde jeg Datteren i telefonen, tøsebarnet kunne høres i baggrunden, og jeg fik at vide at hun "hoppede i trampolin" !! Ak så, tænkte jeg, har de nu også fået sådan et monstrum ind i haven.....men nej, det viste sig at være madrassen til Babys barnevogn, der blev anvendt. - " Hvad skal Baby så gøre, når du har madrassen???" - spurgte Mor......-"ja, nu HAR jeg taget den" - lød svaret....tydelig påvirket af at i institutionen gælder det om at "tage" tingene først.....


ellers er hun ret vild med sært tøj, så det er s'mænd ikke sikkert, denne her falder i god jord hos damen.
Men måske nok denne:


danse skal man jo...og selv om den ikke helt holder yndlingsfarven, så kan det være, den finder nåde for frøkenens øjne-


her er frøkenen - iført 2 kjoler - hvoraf den yderste er "Prinsessekjole", diverse smykker...mangler lige diademet, OG hun er ved at iføre sig sine "prinsessesko" og NEJ, det er skam ikke baskestøvler....mormor!!
Og lige den dag var Mormor heldig at have iført sig en "prinsessekjole" uden at vide det - lukket med en guld-engleknap og forsynet med bittesmå perler på bærestykket....og lilla/pink....DEN tog kegler.
For nu ikke man skal tro, hun er udelukkende til det pigede, så er hun syg med at klatre, jo højere jo bedre...forleden måtte hun hentes ned fra æbletræet....hun var iført underbukser og sandaler...men derfor kan man vel godt klatre....MOR!!!

25 kommentarer:

 1. De unger er fantastiske! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, o gsom mormor har man alverden af tid og tålmod...

   Slet
 2. Hvor er det dejligt, at Violen snart får en lillesøster eller - bror! Den lyserøde periode varer mindst til de er 8, ved jeg ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hendes mor havde en periode fra 1½-ca 3 år hvor hun var vildt hysterisk med tøj - hår mm, kom hun i dagpleje og så veninden havde kjole på, og ikke selv -...uha uha , så trak det op til scener...

   Slet
 3. Der skal være plads til at man både er prinsesse og sej klatretøs. Jeg er vild med den alder, deres sprog er ind imellem svær at forstå, indtil man får en forklaring, for så er det jo indlysende - hvor dum kan man være :-)

  SvarSlet
 4. hihi, ja lyserød er hit i den alder, Naja min sveskemus, elsker også lyserød. :-D

  SvarSlet
 5. Hehe, hvor er hun da bare superskøn :)

  SvarSlet
 6. Til vores bryllup måtte Julie hentes ned fra moreltræet. Desværre havde jeg ikke nået at få skiftet tøj på hende, så der røg DEN gule silkekjole ;-)

  SvarSlet
 7. Skønne Viol. Jeg håber, at hun vil nyde at være storesøster. I lyserødt.

  SvarSlet
 8. Og i dag skal vi mødes - Violen og mig

  SvarSlet
 9. I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it's rare to see
  a niсe blοg lіke this one nowadays.


  Αlsο νisit my webpage: verdoppledeine-dates.de/verdopple-deine-dates-mit-Models/

  SvarSlet
 10. Nu gør den det igen, din weblog, af en eller anden grund genindlæser den, mens jeg er ved at skrive en kommentar. Jeg ser, at du også har fået spam med "ros" af "your writing skills" etc.etc. Håber du finder ud af at bruge et spam-filter.

  Det er søde ting, du strikker, og hvor er det skønt at se hun er så glad for kjolen og prinsesseskoene. Det er en rigtig prinsesse!

  SvarSlet
 11. This іs a topiс that iѕ neаr to mу heart.
  .. Βеst ωіshes! Wherе аrе
  your cοntact details though?

  my blog poѕt: Bauchmuskeltraining

  SvarSlet
 12. Thе Sаmsung Epiс 4 G for Sprint and the
  blackberry
  S3 has Wi-Fі 802. In both caseѕ, you cаn click brillіant crуstаl clear
  and rеalistic photogгаphѕ bоth in thе daгk on quite a bit
  smаllеr. Glοbal sales οf the iPhοne.

  SvarSlet
 13. I'd like to thank you for the efforts you've put
  in ωriting this blоg. I'm hoping to view the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal blog now ;)

  My webpage ... click that link

  SvarSlet
 14. Wе are a bunch of volunteеrs and οpenіng а
  brand new ѕcheme in our communitу. Youг
  website proνided uѕ with helpful information
  to woгk on. You've performed an impressive activity and our entire community shall be grateful to you.

  Feel free to surf to my web page: Bauchmuskelübungen

  SvarSlet
 15. Hun er et dejligt pigebarn......

  SvarSlet
 16. Mine kommentarer forsvinder lige for øjnene af mig, mens jeg skriver...... Men jeg havde skrevet noget om, den skønne lille dame, som du viser os billeder af.

  SvarSlet
 17. Jeg prøver igen med en lille bemærkning, nu er det da gået godt med de 2 andre. Hvor er det dejlige ting du har lavet til prinsessen. Jeg ville ønske, at jeg kunne få lov til det ☺ ☺ ☺.

  SvarSlet
 18. Sikke en skøn lille prinsesse :-) Det er godt nok nogle fine ting du har kreeret til hende, er især vild med den lyserøde top med broderier på - så fin!

  SvarSlet
 19. Infοrmatіon Week сalls thiѕ a \" breakthrough deal with AT&T\" that will gіve Ipad users 250 MΒ of data
  for $25. It іs still a desiгed device. Still,
  it toοk а photo.

  SvarSlet
 20. Når Violen en dag må give afkald på sin trampolin, kan jeg anbefale en tur til nærmeste sengeudstyrsforretning: vore engelske venners datter Emily var træt af at høre på moderens sludren med ekspedienten, tog resolut (i et ubevogtet øjeblik!) alt tøjet af og hoppede som en anden kænguru fra seng til seng. Og det tog laaang tid at fange hende! Vi griner ofte ad det endnu, selv om de er flyttet fra byen for mange år siden, huskes det af mange: der er store vinduer i den møbelafdeling!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.