20 juli 2013

Der var så dejligt ude på landet.....Playmobil versionen


Det er dem, de andre ikke vil lege med - sø'øverne - ikke at forveksle med søLØVERNE (mormor, dit fjols) - visse vanskeligheder, når dejligheden aka Violen har lidt besvær med udtalen af "r" - hihi.....
Men altså sørøverne - eller pi'arterne - blev forvist fra det gode selskab, og deres båd brugt til børnene.
Sådan.

et tæppe, en kurvfuld Playmobil - der er stof til timers leg. Bemærk de stramt arrangerede heste....
De liggende er døde - og det er muligvis søøvernes skyld, i hvert fald blev de taget ud af legen.

I skrivende stund foregår legen på køkkengulvet - efter en dejlig lang søvn - der var både Disney, fedaglik og senere Puk og Herman, før øjnene glippede.
Desværre var godnathistorien - Disneys udgave af Peter Pan lige ved at få Violen til at vågne op igen.....den er da hårrejsende læsning for en 2 år 11 mdr 12 dage gammel "Storesøster", der i øvrigt også er ret vild med at være baby lige for tiden.
 Så mormor hastedrikker sin kop tåt kaff' og sørger for at holde hunde og katte væk fra bondegården på køkkengulvet.

8 kommentarer:

 1. Hvor I dog hygger, I to :-)
  "Fedaglik"? Ka' man få en oversættelse? Det er ikke fredagsslik, vel?
  Jeg ville nok også have ventet et par år eller tre med Peter Pan ... men som mormor er man tilbøjelig til at tro, at de små er længere fremme, end de er, fordi vi naturligvis har vildt fremmelige børnebørn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, godt gættet ellen...hendes far var lge så sød at gøre opmærksom på at det jo var fredag med tilhørende disney (ikke at et 2-3 års barn fatter så meget af nogen af de moderne)OG fredaglik....
   Nej Peter Pan var IKKE mit valg, men hun var fast besluttet, var hun, og så er det da godt, man har lang tids erfaring som oplæser for små mennesker....nu har hun fundet et puslespil på 200 brikker, som hun vil!!

   Slet
 2. Hvor hyggeligt - lyder lidt som da jeg havde Bastian :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bastian er under overvejelse som navn til nummer næst.....den eneste indvending er, at hunden vi havde i Datterens barndom hed sådan....så moderen synes måske ikke......ikke at jeg tror jeg har noget at sige, for ser man barnet, kan det sandelig godt være ne Bastian :-)

   Slet
 3. ja, de giver en så skønne timer, de dejlige børnebørn ...

  SvarSlet
  Svar
  1. IIiiih ja, Pia - de er - hvad siger man - livets dessert?

   Slet
 4. Det med at udtale vanskelige lyde er jo noget, vi alle sammen har prøvet! Familien gjorde grin med mig (fy!) fordi jeg sagde gabagebæreren om den herlige indretning bag på cyklen, som gjorde mig i stand til at transportere ting på jernhesten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det sagde JEG osse, Donald - så er vi to!!

   Slet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.