09 september 2013

Den kære familieNår man besøger Violen, er hun straks frisk på at lege.
Ingen smålig skelnen til at Mormor er gammel.
I weekenden fik hun således erhvervet et Disney-slot med samt figurer og vindebro.
I det vidunderlige vejr kunne vi sidde i haven - og selv med Lillebamsen på skødet, kunne det lade sig gøre at lege med.
Figurerne repræsenterede hele familien....dog Violen havde fået en Søster i stedet for en bror...ja, der var mangel på mandlige prinsesser....især dem med vinger...
Det er nemlig de fineste, og Violen havde de to i hhv stående og siddende stilling, Mormor den gamle gråhårede på højrefløjen (der dog var i besiddelse af 1 stk tyllestav - man har det lidt svært med bogstavet -r-)
Den gule/lilla kunne så være Mor....mens de andre mere dødelige repræsenterede den resterende familie...dog Heksen/den onde fe kom ned i fangehullet...hun måtte ikke være med.Mormor og Violen kan god flyve og kysse samtidig....


De fine - med vinger.


Leg under æbletræet...


og det kan godt være, at man er 4 uger og godt 5 kilo stor - men træt, det bli'r man altså.

Og - ja, jeg vidste det godt - at éns hjerte vokser i takt med, at man får flere børnebørn.


5 kommentarer:

 1. Hjertet vokser , smukt formuleret :-) Og biler og skift af pærer er så sindsygt svært at jeg undrer mig. Nu har vi helt givet op og kører på værksted hver gang, ikke flere sår på finger og hænder. Men hvor svært kan det være at designe en bil med plads til fingre og pære?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de biler.....måske en opgave for en kvinde???

   Slet
 2. Det er så fantastisk. En ny pose kærlighed til et nyt barn. Det samme man oplever, når man bliver mor. (siger jeg, fordi jeg endnu ikke kender glæden ved børnebørn). Hvor er det skønt, at hun kan finde ind i det særlige univers med prinsesser og glæde. Hun er en heldig pige, jeres lille Viol.

  SvarSlet
 3. Ja, det vokser, det hjerte. Min mor forklarede mig det engang på denne måde: at man har en stor boble af kærlighed til ens første barn, men den boble bliver ikke delt, når det næste barn kommer - der kommer bare en ny, lige så stor boble. Og så videre. Det gælder også for børnebørn, har vi så konstateret :-)

  SvarSlet
 4. Violen kender dig for godt: en tyllestav at støtte sig til, når man har tyllet, hahaha...:-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.