23 december 2013

Stille...stille...Nej - særlig julet ser det ikke ud, derude. Ej heller inde.
Men har i den grad lært at sætte pris på det milde vintervejr, efter jeg i 2001 flyttede fra den billige odenseanske fjernvarme! Tænker ind imellem på det helt urimelige at så stor del af ens indtægt skal gå op i røg...blot for at holde varmen!
Morgenkaffen er i koppen, hundene småskændes om et fund, Lillehunden gjorde inde under terrassen...jo, den kan skam klemme sig helt ind under brædderne, hvis der ligger en lækkerbidsken....et gammelt ben!!Der knurres lidt - og pludselig vild og høj hysterisk gøen: Missen har tilladt sig at kaste et blik på knoglen....SÅ kan de blive enige om at jage den ind under kogeøen!!Godt, man har afskaffet soklerne.

Ellers er her fre' og ro.
Et par indkøb skal ordnes i løbet af dagen, ellers strikkes, pakkes ind og den slags småsysler.
Alt foregår stille og roligt - sådan skal det være ....lige nu.
Måske man skulle entrere med den gode fe, frk. Yvonne - hun kunne da lige give hjemmet en overhaling. Længe har det været småmørkt hele dagen, men i dag er det lyst - så der ligger da lidt her og der og TRÆNGER.


7 kommentarer:

 1. Og jul blev det som sagt alligevel. Skidt med at der ligger lidt her og der, for det betyder jo intet i forhold til alt andet.
  Ja - varmen er dyr. Og den bedste investering, vi nogensinde har foretaget os her, er vores varmepumpe fra sidste år. Selv når afdraget er betalt hver måned, så er der penge i overskud i forhold til olien. Samtidig med at fugten er forsvundet ud af huset.

  Jeg ønsker dig og dine en dejlig jul.

  SvarSlet
 2. Det er ellers længe siden, vi har hørt om Yvonne. Sæt du bare hende i gang.

  SvarSlet
 3. Sådan er det også her; der ligger også lidt og TRÆNGER... ;-) Om lidt går jeg i gang med støvsuger og gulvspand - bare sådan hurtigt, så det ser pænt ud til jul. Det bliver snart mørkt igen, så man skal ikke overdrive en god ting... God jul til dig også, søde...

  SvarSlet
 4. Må vi låne Frk. Yvonne?? Og så mange tak for din julehilsen. anjoe, jeg returner og ønsker en super jul!

  SvarSlet
 5. Glædelig juletid til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Varme juleknus og hilsner til dig og din familie, samt hundefrøkenerne fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 7. Uf da, Lone, sikke en forskrækkelse med den lille fyr - godt det blev opdaget i tide, men det er rigtigt, at man skal lede lidt efter julestemningen efter sådan en oplevelse.
  Jeg vil dog håbe, at du trods det vil få en god og glædelig jul - nu har I fået jeres part af det 'skidte' i år!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.