21 februar 2009

Det nye garn - afprøvningNyt garn i butikken skulle afprøves - 70% hør 30% viscose - et fint, blankt garn med flotte farver. At strikke på pinde 4 - 5 - så bare igang med pindene. Hurra for KnitPro - garnet var lidt "sejt" - a la bomuldsgarn i helårsudgaven - at strikke med, men gode pinde hjælper så absolut på opgaven.Der er jo flere farver, så jeg besluttede at strikke tre modeller over det samme tema. De er alle strikket oppefra og på pinde 5, så det går temmelig hurtigt med sådan en babytrøje ( 3-8 mdr.)

Ellers har der været tid til en tur til vandet med hundene -vejret var så flot og næsten mildt, det resulterede også i MEGET smattede skovveje på vej til stranden - hundene havde ret travlt, og jeg h a n g bagefter, men uden at sætte mig i pløret...

Stranden og vandet - havet - har altid fascineret mig. Kan sidde i timevis og GLO ud på det blå.
Det siges at være beroligende - hjernebølger viser dette - målt på et eller andet universitet i USA - altså skulle havet være det mest afstressende/beroligende, man kan lægge øje på.

Ikke at der sker noget, men det er så vidunderligt STILLE - også når det rigtig bruser og bølger skyller ind over stranden - jeg elsker det!

I dag var det stille og lokkende. Jeg har være "i" et par gange her i vinter (YES!) , men det var ikke i dag, det skulle være... men rent og klart, nogle steder, som her - med sten, men ellers det fine hvide sand og ikke mange, faktisk ingen mennesker.
Sten er så dragende. De ligefrem kaster sig op i lommen på mig. Hulsten er det lige i øjeblikket - jeg vil lave en snor med sten på, som tagrendevandet kan løbe ned ad ved det ny orangeri - det vil se godt ud, tror jeg.

På hjemvejen kom vi forbi de fældede graner, som sidste sommer lå i kæmpestakke - kun en sørgelig rest er der nu.

Da vi kom hjem, mødte der os (mig og hundene) dette syn:

Disse vore fjedrede venner synes at mene at der er meget mere guf - læs spiseligt - tæt på vors bolig - end i deres egen. Forstår det ikke helt. Måske "tigger" de bare ved bordet?
3 kommentarer:

 1. Hej :) Under Layout finder du Kantfarve, og så ændrer du bare farven til den ønskede og gemmer...
  Skønne billeder! og rigtig søde trøjer!

  SvarSlet
 2. Disse babygensere og jakken var herlig, spesielt likte jeg jakken. Herlig og vårlig i fargen.
  Nydelig hav eller sjø.... hva skulle vi gjort uten. Satt på en litt ensom strand i sommer som var, med strikketøy, og bok. Snakk om meditasjon og en følelse av frihet.

  SvarSlet
 3. Åhh. snakkemum - det er lige mine ord!! Jeg må prøve at strikke på stranden også. "Problemet" er at bo så tæt på vandet, du går der kun i en time eller så.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.