10 marts 2009

Et nyt projekt?Denne her! Har allerede bestilt noget garn fra England, men jeg skal jo nok også købe garn sammen med denne her opskrift, lige nu kan jeg ikke engang huske hvor det var. Frygteligt med sådan et internet - man surfer rundt, ser andres blogge og flotte strikkerier, og pludselig er man endt i en netbutik! Det er både spændende og også lidt skræmmende, dankortet bliver helt rødglødende til tider. Men denne her vendestrik ser godt ud - en anden blogger havde lavet den med lange ærmer i rigtig flotte farver, men en vest vil lige passe mig. Jeg har også en "Mermaid" af Hanne Falkenberg, den kan godt minde lidt om den.
Ryggen er også flot!

Så den må nok bestilles en af dagene, så kan jeg bruge det andet garn til sjaler... måske - eller lave en til søster også, måske hun vil kunne lide den. Må hellere vise hende den først, det er en sej kamp, hvis den kommer til at hænge i skabet - pinde nr. 3, tror jeg.Dagen i går gik også med at få ordnet i butikken - den ligger jo i den gamle stald, og foruden garn har den mildt sagt et bredt sortiment - og så har jeg ikke sagt for meget. De fleste kvinder, der kommer elsker at gå og "gøre fund", mens husbond hurtigt får nok af "fundene" og fortrækker ud på gårdspladsen - så absolut en kvindeting, det med fundene. Men jeg har luret dem, må sørge for øl, vand og kaffe til d´Herrer samt en magelig siddeplads, så skal det nok gå. Nogle kvinder, der kender butikken, sørger for at alliere sig med en veninde, og så kommer de uden en utålmodig ægtemand. Smart.

Men hele vinteren ligger den fysisk stille, der er gang i netsalget, men det er mest garn og mine strikkerier, der efterspørges. Så går jeg på markeder og i genbrugser og slæber til huse. det placeres sådan lidt...kort sagt der er et utroligt sammensurium af TING! Gode ting, forstås som nu det søde blomstrede - jeg kan ikke stå for den der romantiske stil. Sammen med blåt og hvidt porcelæn og så Aluminia er det favoritterne hos mig.


Men jeg har lavet temmelig meget ravage derude, slået hul op til loftet, så garn og strik kan flyttes derop, ydermere vil jeg have et værksted deroppe. - Der er ingen varme og isolering endnu, så det skal i hvert fald være på plads inden efteråret, ellers bliver der ikke "hobbyet" meget til vinter...og jeg er ene kvinde til de vilde projekter. I mine mere realistiske øjeblikke, som nu, kan jeg godt se, at det er et kæmpeprojekt, men ...det skal nok ordne sig. ellers må der købes lidt håndværkerhjælp.


I det lille rum, hvor garnet var, bliver der salg af fødevarer - kaffe, te, chokolade, bolsjer og grønt i sæsonen - marmelade, urtesalt - tja, hvad jeg nu finder på. Den gamle kaffemølle skal flyttes derind - ih, den er tung!

Om jeg keder mig på Lavendelgården?

Har lige måttet bestille et nyt kasseapparat, der var indbrud i vinters, de stjal kun kasseapparatet, der var ikke mange ører i det. Hvad der undrer mig er, hvordan de kunne gå hele vejen ind forbi alle de opstillede effekter uden at vælte noget eller på anden måde snuble, lidt såret kan man vel også blive, når intet - ingen af alle "fundene" mangler! Noget siger mig, at tyvene må have været af hankøn.


7 kommentarer:

 1. Åh, så flot tröje! Mottagning betyder modtagelse eller klinik på sygehus.

  SvarSlet
 2. Den vest eller trøje er bare super sød, jeg har lavet en del af hendes andre trøjer og de sidder jo bare godt.

  SvarSlet
 3. Du er litt av en energiball. Gøy å få litt innsyn i hvordan butikken din er.
  Du kan jo prøve å få kjøpt et brukt kasseapparat.:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har strikket en vest, og jeg er meget glad for den, du køber garn og opskrift sammen. Det er Kauni garn og det ene nøgle er effekt, du ved det der skifter farve, smart ingen ender at hæfte.Den koster under 200 kr. Så jeg ville ikke forsøge med andet garn. Det lyder til at det er en spændende butik, hvor jeg helt sikkert også kunne få meget tid til at gå,for ikke at tale om det overtræk der kunne komme.

  SvarSlet
 5. Glemte lide at sige at det er Katrinegården der har den.

  SvarSlet
 6. Tak for det! og for kommentarerne, det luner. I skal da være så hjerteligt velkomne i butikken - hvis I er med på Rokken.dk, er der en udflugt hrtil i april!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.