03 april 2009

Fredagstanker og nyt garn


Dette garn blev leveret forleden. Fås i andre farver, men jeg ville lige prøve det af. det føles fantasisk blødt og lækkert og skal strikkes på pinde 6.5-7 - så det...
Samtidig har jeg også lige fået en Alpaca i den mørke lilla, så nu roterer den - hvad skal det blive til? Garnet fås i mange lidt douce farver - så hvis nogen er interesseret - (20 kr/50g) så er Lavendelgården da til at nå.

( farverne er lidt forkerte her, men man får da et indtryk)

Jeg tror det ender med en lille vest, måske den fra Hendes Verden -tillægget fra i vinters, der er en lyserød poncho på forsiden. den må nok kunne laves om, så den kan strikkes på større pinde.

Samtidig har jeg knoklet lidt i haven igen. Fandt noget - en del selvsået persille midt i jordbærbedet, så det plantede jeg i en lille række. Ordnung muss sein!


å gik der en del tid - oh skønne tid - med at brænde tørre staudetoppe. Det er noget af det bedste jeg ved at være bålvagt. Duften - ja man må lige vaske hår og klæde om, når man kommer ind, men altså brænderøg har noget over sig. Måske bare erindringen om andre håbefulde forårsdage, hvor man har stået med de visne stængler og lagt på og set dem forsvinde og haven blive mere og mere forårsagtig. Det giver også klarhed i hovedet - renser ud!Jeg lavede kun et lille bål i bålfadet. En af dagene skal der et rigtig stort et til - der er mange store grene - et bliver et halvdagsprojekt, hvor jeg bare skal stå med greben og vogte og lægge på - lade tankerne dreje sig om ingenting. Det lutrer sjælen.


Jeg tyr til H.C. Andersen igen -

At leve er ikke nok.

Solskin, frihed

og en lille blomst

må man have.

4 kommentarer:

 1. Som han kan sige det gamæe HC..
  Solen skinner her på Ærø i dag, og det er bare så skønt.
  Garnet ser lækkert ud og prisen er rimelig... så måske..

  SvarSlet
 2. Hvor har han ret, den gamle Andersen. Her du lagt mærke til at farverne på garnet i starten af indlægget og blomsten forneden er nøjagtigt de samme. Spøjst.
  Det ser ud til at være lækkert garn, men jeg vil nu helst grams lidt på det før jeg køber selvom det bliver sværere og sværere

  SvarSlet
 3. HC Andersen er aldrig forkert, og hvilke läkre farver på garnet.
  Det med bål må väre danskt! De fleste jeg kender i DK ska altid brände alt af, her i Sverige lägger vi det på komposten eller körer det på lossepladsen. Så jeg savner nu et godt bål engang i mellem!

  SvarSlet
 4. Hei på deg! Så nydelige farger det var på det garnet ditt. Blir spennende å se hva det blir til. Jeg liker godt å brenne bål også, riktig god lukt, og man får bort gammelt og tørt. Men i Norge er det ikke tillatt å brenne bål i boligstrøk lengre av hensyn til omgivelsene. Men på hytta kan jeg gjøre det. Ha ei riktig god påske!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.