21 maj 2009

En verden af dufte

Syrenerne fortryller og lokker med deres vidunderlige duft

Da jeg flyttede ind på Lavendelgården, som dengang ikke ejede mange lavendler og derfor måske ikke helt bar sit navn med rette de første 14 dage - 3 uger, så havde hun sat stiklinger og planter langs kanter og bede - men altså dengang var der en meget pæn og nydelig have, der var stauder og buske - men stort set ingen frugttræer og ingen syrener!! Dor at bøde på denne store mangel harjeg sat en del . De har de mest poetiske navne som "Beauty of Moscow" - "Andenken an Ludwig Spät", og alle dufter de - lige nu - de må skynde sig at vokse sig store, så jeg kan bade mig i duften. Man får aldrig helt nok... vel?


Andre yndlingsdufte .. rose - lavendel - liljekonval - jasmin - stedmoder - ja, men jeg kunne blive ved. Tulipaner har også en fantastisk duft - krydderurter - og nyslået græs såmænd.


Det bliver dagens projekt - græsset og højt og langt, traktoren har ikke villet starte, men nu er den fit for fight og græsset skal ordnes og gårdspladsen rives.

Strikkeriet har holdt en pause, sådan er det når man har "landbrug".


Den ny "kolonihave - alt er så småt kommet op og det hele er plantet til.

De ny lavendler står fint.

3 kommentarer:

  1. Her luktet det godt av syrin;) Jeg har kjøpt min første Lavendel, som jeg har i en potte på terrassen. Dufter utrolig godt;) Ha en riktig god kveld!

    SvarSlet
  2. Åh, ja det er bare en skøn tid lige nu hvor alting springer ud, og har også mange lavendler, kan ikke undværre duften af dem. Og syrener er bare så smukke også.

    SvarSlet
  3. Du har e stor og fin hage til alle de flotte plantene og buskene. Forstår godt at det blir mindre strikking når du skal stelle e slik stor hage. Jeg skal stelle en liten likevel tar det mye tid. Jeg har også syrener som står i blomst nå. de er vakre i tillegg til duften.

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.