07 maj 2009

Munken og de gule sko.Rigtig forårsfarver - for et halvt år siden ville jeg ha' rynket på næsen af disse gule accesories - som det hedder på nydansk - men den anden dag sprang jeg glad og gern ombord i dem!

De er mere lig hinanden i virkelighedens lys.

Og så blev Munken færdig - og ikke mindst monteret. det hader jeg, må se at lære at elske det, for det resulterer ofte i færdiger arbejder, der ikke lige er syet sammenm eller hvor ender ikke lige er hæftet...således også Corsage, men nu er begge færdige.

De stammer fra Isagers Strik a la Carte, jeg har været vældig forelsket i dem, men det holdt altså hårdt at få dem færdiggjort.

Har fået malet "Dyrlægens Dækketøjsskab" som jeg har fra Genbrugsen i den nærliggende by.

Har grangivelig tilhørt "dyrlægen", så der er en vis aura over det. Og så i nøddetræ - skam få mig, der gik hen og malede det med Flüggers den bedste blanke sorte!


Det skal beklædes indvendig med rød/guldmønstret tapet, og det rummer mit anlæg og alle Cd'erne, som ikke pyntede i det store billede, syntes jeg.

Samtidig blev en nys indkøbt brugt Wegner gyngestol malet, en lille disk, et bord samt to tallerkenrækker. Men så smider jeg altså også rullen og penslen ud. Hader at rense, og så alkydmaling! Men det holder godt og er pænt, synes jeg.

I aften skal jeg læse mere i denne:


og strikke videre på denne:
Har også fået noget nyt garn i Bamboo og bomuld:Skal have det afprøvet snarest - koster 55 kr for 100g i øvrigt!

8 kommentarer:

 1. Du får da rigtig nok noget fra hånden, fine ting. Garnet ser også dejligt ud. God dag til dig.

  SvarSlet
 2. Søde sko og lækker taske.Gult har heller aldrig været min farve, men på det sidste har der på mystisk vis sneget sig gule ting ind i min garderobe:-)
  To flotte strikting du har lavet. Jeg tror da jeg vil prøve Corsage:-)

  SvarSlet
 3. Men Corsage er skrap at strikke, syn's jeg!

  SvarSlet
 4. Det er nogle lækre ting du har fået smidt af pindene. Og det nye garn ser meget spændende ud.

  SvarSlet
 5. Flotte ting du er ferdig med. toppen ser flott ut. Munkejakken også. Ja, det er bare til å kaste seg ut i monteringsarbeid for det må gjøres.
  Flotte sko og veske.
  Gøy å prøve nytt garn, jeg synes det serfint ut.

  SvarSlet
 6. Sikke da en masse flotte ting du har fået færdig, sejt med gul, dejlig sommerfarve !

  SvarSlet
 7. Jisses, hvad du får lavet en masse, jeg er helt imponeret. Og tasken og skoene var läkre. Har heller ikke rigitgt set til den gule side för, men har bemärket at det helt klart er en farve at regne med.

  SvarSlet
 8. Hej moar.

  Dejlige ting du har lavet! Savner virkelig pindene mere og mere. Vidste du forresten at man kan strikke nogen ret finde ting i lamauld - det er lidt groft, men giver smukke - og varme - sweatre.
  Glaeder mig til at se stolen.
  Knus

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.