28 juni 2009

Måske et væseldyr??


Skarpt er det ikke, men hvem p.... stiller skarpt kl. 3.30 om morgenen/natten, når de firbenede småøgler kræver at komme ud i terrænnet for at jage indtrængende andre dyr, måske måren, måske en farlig væsel, måske naboens store grimme angosturakat - ("jeg er osse træt af den, og navnlig tit om natten, og en skønne dag vil vi - tilsammen ordne katten" Poul Dissing i Sov min lille hundemand) - ud kom de, øglerne og jog afsted ud ad markvejen, et skræmt søvndrukkent gooork lød, idet de passerede hønsehuset, man selv blev stående, lænet op ad dørkarmen, men efter en rum tid, forekom det, kom øjnenen så meget op, at den skønne solopgang kunne anes ud af sprækkerne. Ok, frem med kameraet, og som skrevet - skarpt er det ikke - men det var mine øjne heller ikke.
De kom ind igen, våde på poter og skæg , ja schnauzere har skæg, også damerne og ind i seng igen. Hunde kan næsten altid sove, og jeg overvejede, om jeg kunne, tankerne har det med at overfalde mig om natten. Så kan jeg have lært nok så meget om mindfulness, det hjælper ikke altid om natten .... jeg kunne også vende mig om, tænde lys, finde briller og gå videre med genlæsningen af Roald Als' Kvinderne ud af køkkenet - jeg faldt i søvn, velsignet søvn igen.

Var vældig træt, i går var markedsdag i Bogense, og solen var en hård medspiller. Jeg havde lidt panda-look, idet det tydeligt sås hvor de nye store solbriller havde siddet.


Der kom masser af mennesker, jeg solgte nogenlunde, men igen - det bedste var at kunne udlevere kort og brochurer, henvise til Lavendelgården og aftale besøg.
Mange strikkere var interesserede i Kauni og mit Rainbow Flower sjal, så der skal nok komme noget ud af det. Jeg har fået en opskrift på tryk, så de kan bare komme an.
Fik også solgt et sæt KnitPro og berømmet dem , så også her kommer der nok kunder senere.
Jeg ved det, jeg ved det, der er tale om en langsigtet investering, når man deltager i sådan noget, men jeg ville hellere sælge HER OG NU, nu-nu-nu siger barnet i mig, den evigt utålmodige.
Fik også med "stor succes" fotograferet et af mine vinduer hos turistkontoret, som I kan se, er jeg iført lilla overdel. Hehe.

Udenfor blusser alt rosen i Lavendels have - her den underskønne "Willestrup" eller kendt under andet navn "Eden 85"
I dag skal jeg til strik ide-ude i et nærliggende sommerhus, jeg er lidt nervøs ved det, kender ikke de damer uden lidt gennem webstrik, jo værtinden har jeg vist mødt i min butik, men de senere år har min hukommelse jo qua sygdom m.m. ikke været den bedste, så ...
nå det bliver spændende.

7 kommentarer:

 1. Selv om det er uskarpt er det smukt.
  Jeg bruger også en bog, for at holde tankerne væk om natten :-)
  Det må være dejligt at stå der og vise hvad du kan , for du kan meget !
  Ville ønske jeg boede lige om hjørnet, så havde du mig rendende i butikken hele tiden :-)
  Rigtig god Strik-ind :-)

  SvarSlet
 2. Ja det ski ikke sjovt at spoleret sin narresøvn, når det i forvejen holder hård at få søvn i øjene, jeg kender det alt for godt..
  Den ser spændene ud din lille bod. jeg siger som Miri.. Jeg ville og komme rendene og bruge lystigt af formuen.. Griner.

  SvarSlet
 3. Jeg ville altså også komme rendede i tide og utide i din dejlige butik, hvis afstanden var kortere. Har været et par gange på Kunstgården i Skovby.

  SvarSlet
 4. Det var en dejlig lille bod du havde sat op, det silkegarn har godt nok spøgt her hele natten, det må jeg prøve en dag. Og hyggeligt at få hilst på dig. Håber du er træt nok til at sove hele natten, ville også gerne have været til strik-in, men tiden var ikke til det. Kommer et smut forbi din butik når jeg får ferie.

  SvarSlet
 5. På et tidspunkt holder jeg osse gerne en strik-in, så kan det være I kommer????

  SvarSlet
 6. Spennende med slike boder. Forstår godt at det er gøy å få selge for det inspirerer til mer arbeid og holder motet oppe. (ja, det er vel barnet i oss som må ha bekreftelsen)Jeg handlet hos en keramiker på Kreta, hos en trekunstner og hos en smykkedesigner+ at jeg kjøpte hjemmelaget hudkrem. Ja, jeg ELSKER boder med håndlaget saker.
  Håper du får mange kunder til Lavendelgården :-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.