20 juni 2009

Strikkeflakken slår til igen

Bedst som jeg kæmper med tunikaen i lilla Muskat - som i parentes bemærket er irriterende at strikke af - får jeg en sær lyst til at få strikket denne her

Det er fra Isagers resteside og garnet:
Jeg vil bruge er noget Silktweed jeg købte for ingen penge i Sverige for et par år siden og så noget silkealpaca i turkis. Og den mørkeste blå er en mohair fra Naturfiber, en lidt skrap farve - firser!! - som nok er bedst i en strib. Det snyder lidt fotoet - farverne er lidt dybere i virkeligheden.
Jeg har længe været i vildrede med mit flakkeri - det gælder nemlig ikke kun strik, der er masser af ideer og projekter, der myldrer frem, og ofte går jeg i gang uden at tænke så meget. Det gør vel ingen skade med lidt strikkegarn, men når jeg vælter en mur eller hiver et vindue ud uden helt at vide, om jeg nu også kan sætte det nye i...ja så har det anderledes konsekvenser. Men jeg er nået dertil, at
1. jeg er en voksen kvinde, ingen skældud af Far og Mor

2. det er MIN ejendom, og jeg kan gøre med den hvad jeg vil.
Men de sidder der på skulderen alligevel og pukker på mig - gør nu DET færdigt først....
Er der mon nogen af jer der kender det?

Men den skal nok blive færdig... på et tidspunkt, og så strikkes den oppefra og ned , så er jeg lidt med på trenden (Tantkofta) i det øvrige Norden. Igen er farverne lidt for blege, nr. 2 oppefra er fx en skøn limegrøn.
Sidder ved morgenbordet og havde egentlig lyst til at vise jer et billede af stuen, men jeg nærer mig, for mage til rod - det er i ordets forstand et kreativt univers - jeg måtte lede efter smørskålen, som befandt sig under 2 rosenbøger og en lille tunika i Muskat! Hehe. Jeg skal skåne jer for synet!

Denne lille vendestrikvest i mit nye bomuld/viscose holder også pause, for tænkt jeg havde strikket for langt. Det sker nu ellers meget sjældent, så det fik mig da helt fra koncepterne. Den er sat på pause. Garnet er ellers lækkert. Meget fint og blødt til en lille dame.

Jeg har været så heldig at få lov til at pynte hele to vinduer i Turistforeningens ejendom med mine ting. Det er sådan en gestus de tilbyder de medlemmer der ikke har butik i selve Bogense hvor den ligger. Jeg (og de) var ret tilfreds med resultatet, jeg havde selvfølgelig IKKE kamera med, men foto følger en anden dag. Nu må vi se, om det giver nogen kunder eller om de får solgt tingene for mig - som de flinke folk tilbyder mod at få 10%. Det er ret godt. Og en måde at teste efterspørgslen på, tror jeg, der kommer en del turister forbi, mange sejlere og de passerer selvfølgelig kontoret på vej fra havn mod by.
Tilbage til morgenmaden - består foruden bollerne med diverse af jordbær med lavendelsukker og citronsaft - trækker 15 minutter uhm!

en god weekend til jer alle

3 kommentarer:

 1. Ih jo kendet det udmærket , jeg har også en million ting jeg gerne vil prøve at lave , men har bare ikkee tiden til det .... kender oss følelsen af at ha lyst til at starte nye ting op og ikke få dem færdige , og som du skriver , det er vel noget man selv bestemmer , meeeen den der dårlige samvittighed er lige på lur alligevel :-)
  God lørdag

  SvarSlet
 2. Jeg holder meget af kreativt rod :-)
  Dine farver er sprudlende og skønne !
  Og ja, du er en voksen kvinde og bestemmer helt selv :-) ( Og ja, kender godt til Burde og Bør :-) )

  SvarSlet
 3. Så må jeg da vist en tur til Bogense og kigge lidt på vinduer. Det er skønne farver du har lagt frem til den trøje, den skal nok blive fin.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.