24 november 2009

Disse morgenerEt kig rundt hos andre bloggere afslører det. Vi er en nation af stemningsmennesker. Gråvejr i Blogland.....lettere triste , forkølede, influenzaramte indlæg - en morgen som denne - i dag - sol i en grå november - mere optimistiske og glade indlæg.
Jeg ligger gladeligt under for denne tendens. For jeg er som det danske vejr - omskiftelig, fuld af luner, men også mild og til tider sprudlende. Kun sjældent is og sne, men et tordenvejr og en regnbue i ny og næ.


 

-Måske der er lidt måge i mig -

en velsignet morgen til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Ja vi blir vel som været rundt oss:D
  Flotte bilder, ha en god dag du også;) Klem;)

  SvarSlet
 2. En MÅGE ?? Ja okay, nok ikke lige den fugl jeg ville ha' valg - men point taken :)

  SvarSlet
 3. Og en velsignet morgen også til dig, Lone! Skøn beskrivelse af dig selv ;-)

  SvarSlet
 4. Clemme: Du har ikke hørt mig skraldgrine!

  SvarSlet
 5. Så vackra bilder! Javisst styr vädret vårt humör! Fram till 18 nov. hade Göteborg endast 3,2 timmar sol. Det var nog den solfattigaste november i mannaminne. Några ytterligare timmar har vi haft sedan dess och då var vi ute vid havet och inandades sjöluft och fikade vid en brygga. Dejligt!

  SvarSlet
 6. Vil ønske dig en skøn dag- du dejlige kvinde :-)

  SvarSlet
 7. Jeg er vågnet om morgenen til hættemågernes skrig fra Mågeøen i Slien ved Slesvig, og jeg faldt i søvn til de skrig, hele min barndom.
  Mågerne er Abels krigskarle, der efter mordet på broderen Erik Plovpenning er dømt til, for evigt, at flyve rundt som måger og skrige "EEE-rik, EEE-rik".
  I min barndom samlede mågekongen, der boede i fiskerlejet Holmen, æggene, der var en stor delikatesse. Tidligere var det også ham, der ledte slaget, når jagten på de unge måger blev givet fri en dag hen på sommeren, men det er historie nu.

  SvarSlet
 8. sourced accredited celebrity hollings formats documentthis identities sewerage unanswered burkina savings
  masimundus semikonecolori

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.