29 januar 2010

The og kaffe


Er der noget bedre?
Jo, kaffen...måske..

Da jeg er i gang med en større helsekampagne for at få mig frelst gennem januar, har jeg valgt at drikke grøn the om morgenen et stykke tid. Man vænner sig til en smag - der er morgener, hvor jeg bare tænker:::kaffeeeee...men den sidste tid har det været the'en, der har trukket...:-)

 

Jeg vil i gang med en lille notesbog med omslag.

Måske...jeg lader dagen selv vælge sine projekter.

7 kommentarer:

 1. Uh...grøn te - tjah, er ikke en fan, selv om jeg ved det er godt. Er hardcore kaffedame og endnu gerne med den uplitisk korrekte smøg ved siden af. Men klapper af din indsats for helsen.
  Fuglene er fine. Kan de limes på en bog?

  SvarSlet
 2. Jeg drikker mest kaffe om formiddagen. Så står den på te om eftermiddagen og aftenen. Jeg drikker helst urtete og har rigtig mange at vælge imellem.
  Sikke et skønt broderi. Jeg glæder mig til at se det på din notesbog :)

  SvarSlet
 3. Det tog mig rigtigt lang tid at vænne mig til at drikke kaffe; nu kan jeg heller ikke undvære den, men altså ikke lige på bar mave.
  Men ellers er det te, helst Earl Grey, eller kamille; i højderne, på rejse i Peru, er coca-te uundværlig. Dér havde konen det lidt svært med smagen, men uden får hun højdesyge. Så der er ingen vej uden om.

  SvarSlet
 4. Jeg drikker også grøn the, urte the og andet the :-)
  MEN ikke om morgenen ! Jeg elsker nemlig min morgenkaffe med lun mælk :-)

  SvarSlet
 5. Fuglene sys sammen med andre stoffer til et omslag.
  Ja, i næste måned står den måske på kaffe igen...den grønne the har jeg både i diverse udgaver med smag af dit og dat og som koncentreret pulver - det er det sidste , jeg drikker lige nu. altså opløst i vand sæføli.

  SvarSlet
 6. Hverken te eller kaffe til mig!!!! Sikke nogen dejlige strikkerier fra igår. Glæder mig til at se notesbogen. Knus og en god weekend

  SvarSlet
 7. Kunne godt bruge et omslag i lilla og med violer :0)( undskyld er måske lidt krævende, men hvis nu du lige lå inde med det?)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.