27 august 2011

Slowfood


At samle svampe forekommer mig en god begyndelse på et slowfood-måltid.....ja, undskyld det noget konstruerede ord, men langsomheden er i højsædet i disse dage.Her har jeg fået fingrene i en bunke brogede rørhatte, det er jeg ret sikker på, men det gør ikke så meget, om det ikke skulle være den, for de andre, den ligner er også spiselige.
Se, dens kød farves blåt ved tryk.

Sammen med de ligeledes indsamlede æg bliver der en god omelet ud af det.


Værsgo - så er der serveret.
I dag ager jeg til et nyt arrangement i Domkirken......netop omhandlende SLOWFOOD - og hva' har den bevægelse med kirken at gøre?
Se her.


7 kommentarer:

  1. Slowfood findes skam og det er skønt, at du har opdaget det. Dejligt med langsomhed. Det er så godt. Jeg vil også dedikere weekenden til l a n g s o m h e d og bare nyde.

    God svampejagt og efterfølgende slowfood nydelse! :)

    SvarSlet
  2. Der sker godt nok mange spændende ting i den domkirke.

    SvarSlet
  3. Bon appetit og god dag i Domkirken :-)

    SvarSlet
  4. Det ser vel nok lækkert ud. Jeg må have en lektion i svampehøst :-)

    SvarSlet
  5. Det ser godt nok lækkert ud, men omelet er ikke lige det jeg forbinder allermest med slowfood.. :-)
    Hav en dejlig dag i domkirken.

    SvarSlet
  6. hehe....først saaamle svampe, så saaamle æg- det går der da noget tid med :-)

    SvarSlet
  7. Dejligt med svampe af egen indsamling.
    Jeg syn's nu mest, de ligner almindelig brunstokket rørhat. Den brogede er ikke så stor, lysere på hatten og smager egentlig ikke af ret meget.
    Det eneste, der generer mig, er, at den ser tør ud på hatten. Den brunstokkede er jo oftest mere blank.
    Nå, men når bare du nød den, så er det vel ligemeget, hvad den hedder.

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.