01 juni 2012

De tre Irritamenter


Alderen - årene - har gjort mig til et forholdsvis roligt og tålmodigt gemyt, men der er stadig 3 ting - hele tre ting - der kan få mig op i det røde felt.

 Computer, der driller.

Symaskine, der ditto.

og garn, der filtrer

Her til morgen har jeg været offer for 1 og 3.

Ydermere havde  Skattefar den venlighed at meddele mig pr. mail at mit fradrag resten af året var nedsat til det halve. Men heldigvis var jeg ikke udgået for hverken mælk eller kaffe!!

Hvad kan få dig helt op????


31 kommentarer:

 1. Folks meget selektive hukommelse, og sygelige fortrængning af virkeligheden, som når man skoser den socialdemokratiske regering for de stats- og andre underskud, som er fremkommet i den borgerlige regerings tid. Som når man hakker på Henrik Sass-Larsen, fordi han er blevet set sammen med en rocker, medens man glemmer Troels Lund-Poulsens manipulationer omkring Helle Thorning-Schmidts påståede skattesag. Som når man roser Peter Brixtofte til skyerne for at have stblet et FCN på benene, mens vi skatteborgere i årene, der kommer, skal hælde YDERLIGERE 800 millioner i det hul, han efterlod.
  PS: jeg har aldrig stemt på en socialdemokrat; men ret skal være ret!

  SvarSlet
 2. Man har vel lært å roe seg litt, men helt flat kan man jo ikke bli. Hehehe...ha, en god dag.Klem;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi...helt flad - det lyder godt!også god dag i det norske.

   Slet
 3. Min mand ;-) men jeg bliver heldigvis ret hurtigt god igen, jeg er nemlig alt for meget et produkt af flinkeskolen.
  Og desværre en af mine kolleger, som kan udtrykke sig på en måde, så jeg konstant fejltolker hende og virkelig skal beherske mig for ikke at sige noget om hendes måde at omtale patienter på. For heldigvis ved jeg, at det handler mere om at vi er vidt forskellige af typer, og ikke om hendes behandling af patienterne, dem får hun nemlig ros af.

  SvarSlet
 4. Ups jeg glemte jo at ønske dig en god dag, håber at computer og strik har artet sig, så du er ude af det røde felt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, når jeg tænker mig om, er der måske andre ting.....jojo strikken har artet sig.

   Slet
 5. Godt at symaskinen ikke driller :-) Jeg har gudskelov egen helpdesk, der redder mig, når pc'en laver knuder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den k Bedst som jeg sidderommer overhovedet ikke FREM idag.
   Igen: bedst som jeg sidder og skriver, hopper teksten lige hurtigt en linje op ...så skal jeg til at klippe og kopiere og indsætte grrr, ved ikke hvad
   det skyldes.

   Slet
 6. Mobning! Og det har vi prøvet tæt på for nylig! Av, den gør ondt! Jeg bliver så vred!

  SvarSlet
 7. En computer der driller :-) Nu har jeg i flere dage prøvet på at installere Skype, således at jeg kan se mine børnebørn ... men computeren gider ikke. Den går helt i baglås.
  Men ellers ... så uretfærdig behandling af mennesker, som ligger ned i forvejen.
  En dejlig dag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må have et eller andet, der blokerer - måske din firewall...kan du ikke få hjælp i Skype?

   Slet
 8. Problemet med computere er vel egentlig, at vi gemmer selve funktionsmåden bag en masse knapper og håndtag med dårlige betegnelser. Jeg havde ellers indtryk af at du er ganske godt med m.h.t. computer-sproget. :)

  Det er jo godt at du kan få luft vedr. skattefar her på listen. Håber ikke "skattefar" er for hård.

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, ja den far var jeg gerne foruden, det er mit tastatur , der driller. Mens jeg skriver, hopper siden enten ned....eller det skrevne står en el 2 linjer oppe...og det er træls , så jeg nogen gange slet ikke GIDER skrive, 2 gange gik den lige page down , mens jeg skreve dt her.

   Slet
 9. Ineffektivt og inkompetent bureaukrati! Som fx SKAT ... Men god weekend trods diverse rødevelter ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. rødevelter....lyder farligt...hva' mon det er?

   Slet
  2. Der skulle have stået RØDE FELTER!!! Gad vide, hvad der lige skete der? :-D

   Slet
 10. Folk der bider negle og smasker!
  Men så går jeg bare min vej.
  Ønsker dig en god week-end uden drillerier

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi....i lige måde....nyd din jubeldag!

   Slet
 11. Jeg bliver noget så gal, når folk ikke vil høre, hvad jeg siger. I fritiden er det lige meget - der kan jeg bare gå! Men på arbejde går det måske ud over nogle andre, fordi de er afhængige af, at vi kan hjælpe dem. Men så må man jo sno sig, så det alligevel går.....
  Min mindste niece kan iøvrigt også få mig helt op i det røde felt på et splitsekund. Hun ved lige hvordan! (sjovt nok noget med ikke at høre, hvad jeg siger.....)

  SvarSlet
 12. Noget der kan få mig i det røde felt er hvis jeg bliver talt ned til - så kommer der istapper flyvende ud af min mund - :0))

  SvarSlet
 13. Symaskinen!!!
  Og når folk LYVER!
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan heller ikke snuppe løgn!! selv god w

   Slet
 14. Der er sikkert flere ting, men allermest løgne og uretfærdig behandling.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er jeg også enig med dig i...

   Slet
 15. Hej Lavendel, ligesom Kisser kan jeg blive helt elektrisk af irritation hvis folk smasker eller rømmer sig uafladeligt på sådan en nervøs måde. Ligeledes folk der knaser bolsjer eller snøfter og snøfter istedet for at pudse næse. Kan slet slet ikke have det! Må simpelthen forlade lokalet. Men det er jo ikke rigtig vrede. Den oplever jeg til gengæld for fuld skrue hvis jeg ser små børn blive dårligt behandlet eller forsømt. Tænder fuldkommen af. Heldigvis ser man stort set aldrig forældre ruske eller råbe af deres unger i det offentlige rum. Men har ind imellem oplevet at skulle hente børn i institution, at se grædende børn blive ignoreret af trætte og udbrændte pædagoger, eller se børn blive slået af andre børn uden at der bliver grebet ind. Og her er jeg selvfølgelig ikke i stand til at tøjle min store kæft, - så det er ikke alle pædagogerne der er vild med mig. Heldigvis er mine egne børns pædagoger på stikkerne og gør deres arbejde rigtig godt.... mh Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - børn skal behandles som de små mennesker de er - godt!

   Slet
 16. Og jo, den med symaskine-raseri har jeg oplevet meget før i tiden, hvor jeg var henvist til min mors maskine. Men for ca 15 år siden fik jeg så en gammel bernina der var kasseret fra et håndarbejdslokale. En gammel sag med drivrem, der kun kan ligeud og zigzag. Den symaskine er et af mine allerkæreste ejer. Og den har aldrig nogensinde lavet drilleri. Ikke én eneste gang kan jeg huske den skulle have været uartig. Sofie

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.