22 januar 2013

Bjergskoven


Weekenden tilbragtes i Bjergskoven. Der er langt mere sne end her hos mig.
Datter og jeg gik tur i skoven - lang tur og jeg lagde ikke lige mærke til hvor vi gik, pludselig tonede ovennævnte idyl frem - og jeg udbrød - neeej et yndigt hus....!! - Ja, det er jo vores, replicerede ungdommen.
Snart er Bjergskoven en saga blot, et kapitel i en lille families liv. Skønt har det været, men erkendelse af at have småfolk, jobs i hver sin retning og dyyyrt oliefyr vil snart bringe dem mod hovedstaden igen.
Nej, det blir ikke Amager - men


Et lille hus i Risbjerg-kvarteret i Hvidovre venter.....


Så siger de farvel til den store bøg på skovstien, hvor Svigersøn måtte klavre til tops på stigen og indhugge dato for træets udspring 2012....en dejlig, omend besværlig tradition...er skam indskrevet som forpligtelse i lejekontrakten med godset!


Violen var som vanlig i sit es - her iført hue med indbyggede fletninger (ja, det ER strømpebukser) og klar til udflugt til fantasibørnehaven med madkasse og kuffert.....-mor, hvad hedder MIN børnehave-, spørges der dagligt, nogle af de små venner skal snart begynde og hun skal jo flytte.....også fra sin elskede dagpleje.
Det er lidt tricky, når man så står på laaaang venteliste til ønskebørnehaven i kvarteret......


Nu vil jeg fylde mig med skønne orange, røde og gule frugter - nappe en tår kaff' mere - og så se, hvad dagen har til mig .

skøøøn musik - tag den med i din dag


4 kommentarer:

 1. Ajj ja hvor er det et smukt hus derude i skoven.. Men jeg forstår godt at idyllen må vige for det praktiske, selv om det må være svært at sige farvel til Bjergskoven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og heste forbi hver dag osv...ja der er fint, men ja...

   Slet
 2. Det må være lidt vemodigt at sige farvel til det smukke sted - men jeg forstår godt!

  SvarSlet
 3. Orangeade og kaffe? En sælsom blanding, lidt vel avanceret efter min smag!
  Svenskerne er mere ligefremme, når de konstaterer:" Vatten forutan whisky er en jäckla blandning!"

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.