15 marts 2013

Blomstrende


Har været på et lille kort blomsterbindekursus...
Vi fik resultatet med hjem.
Nej, ikke ovenstående, men en meget flottere - den kom på Sønnens grav. Åh, ja, det gør stadig ondt, det går aldrig væk, det mildnes, sorgen er der hver dag, i større eller mindre portioner.
Kan stadig ikke forstå, hvorfor han ikke kunne fortsætte sit liv, få et laaangt liv her på jorden og begrave sin mor, når tiden var inde.
Den sorg er Han så skånet for.
......det var slet ikke det, det skulle handle om, men som I ser, stikker Sorgen sit fjæs frem i de mærkeligste situationer. Når det første år er gået, tror mange, at ....så er det da slut, så er man videre....og jo, videre, det er man, det kommer man, selv om det ikke tros muligt, lige når døden har hentet den kære.
Men sorgen trisser lige i hælene på én, tro ikke andet.
Ånder én i nakken i de særeste situationer....og alt går i stå et øjeblik. Eller to.

Buketten ovenover er en billig-buket fra Netto, altså roserne. 15 kroner. MED holdbarhedsmiddel.
Fairtrade også.
På blomsterkurset fik vi et længere foredrag om snitblomster, børnearbejde, nedslidningog manglende danske leverandører.......
- at folk ikke ville give penge for varerne og derfor købte i supermarkederne til en 20'er....
Nu har jeg så købt til 15 kroner, mere rakte det ikke til  - men Fairtrade????
Bandt så den lille buket til mig selv for at huske mig på at det er forår, det føles som vinter, men det ER forår, gentag efter mig.....
Skal i øvrigt lige ud og rense fyret....af en eller anden grund tror det også, at det er forår og kører med en kedeltemperatur på 40 grader ----!!!


Ellers må jeg ud i skoven at stjæle...bare lidt...


Dagens franske billede:


Sidste år ved denne tid....nja 3 uger senere  - i Méjannes.

13 kommentarer:

 1. Jeg forstår din sorg, kære!
  Men så dejligt at læse om dit blomsterbindingskursus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Men der ER da gode dage....mange - og tak.

   Slet
 2. Sidder her og vil skrive 1000 ord, om din sorg.
  Jeg tror bare slet ikke at man kan sætte sig ind i hvor hårdt det må være at miste et barn,
  når man tænker på hvor hårdt det er et miste sine forældre.Derfor lader jeg være med at prøve at skrive noget jeg tror er kloge ord. En ting er dog sikkert jeg føgler med dig og kan godt forstå du flyder over af sorg og må have ord på. Håber så disse ord giver mening ;)

  Fin buket du har bundet.

  Knus Yt.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Ja, sorgen er der, vil altid være der sammen med savnet og de tusind spørgsmål.
  Det dukker op hele tiden og nogen gange på tider vi ikke forstår.
  Sender dig et kram - brug det hvis du kan !..

  SvarSlet
 5. Sorgen og savnet tog bolig hos dig den dag din søn døde, og måske ser det ud til for andre, at de to beboere er flyttet, men de vil altid være der. Og du beskriver så godt, hvordan savnet og sorgen pludselig dukker op midt i hverdagens aktiviteter.
  Hvor er din buket smuk, det må være dejligt at kunne forvandle en buket roser fra Netto til en smuk forårsbuket. Masser af varme tanker til dig :-)

  SvarSlet
 6. 40 grader kedeltemperatur? Du må igang med noget tjek uden at pille, for ellers får du da snart forfrysninger i rørene, med den vejrudsigt, vi har fået.
  Mht dagens franske postkort: Mary Willumsens er måske lige så nydelige, selv om hun fotograferede i sort-hvid, men de varmede alligevel, på en måde! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må varme mig med et par elradiatorer....et eller andet er galt med fyret ;-)

   Slet
 7. Jeg kan godt forstå det gør ondt, selvfølgelig gør det det, man skal vel have lov at have sine følelser, og man skal også have lov at vise dem. Det er smukt at give kærligheden udtryk i den flotte(re) blomsterbuket som du havde lavet til kirkegården.

  Jeg håber du kan finde varmen med elradiatorerne - her bruger jeg ikke andet end el til opvarmning, men når solen står på, så kører de næsten ikke - og computerne giver også lidt varme :)

  SvarSlet
 8. Ja. Tiden er en ven på mange måder, men en gang imellem bliver man sendt tilbage til den dag. Til det, der var, og til det man så gerne ville have endnu. Det er en smuk buket, du har lagt hos din søn. Knus fra mig....

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.