23 november 2013

Morgenlyde


Klokken er 8.15. Ud over markerne. Bag mig høres nabohanen gale ---- skingert og i vilden sky - det er en dværgkok - og måske derfor kompenseres med lydens beskaffenhed...
En af genboens jagthunde hyler - muligvis efter de to møgkællinger i løbetid, men mere sandsynligt fordi de 2 andre er med på kagt - og den er efterladt hjemme....
Solen står fuldstændig gylden og smuk ude over æbleplantagen...lige på vej op...en fasan skræpper og mærkelig nok høres fugle pippe ... ikke alle har forladt os.
Mågerne - ja, de holder ved - og høres udstøde skogrende latterlyde...
Tågen ligger over de fjerne marker ved Egebjerggård.

Så afledes opmærksomheden fra det underskønne og kaffens dejlige bitterhed...de to damer er stukket af - ind under hegnet til æbleplantagen, de kan lige akkurat mave sig under!

Nå, jeg ved de kommer ud igen, men ret træls at de skal husere rundt derinde. Der er laaange gange mellem rækkerne, hvor man rigtig kan lege hundetagfat!

Jeg går videre - finder mig selv i gang med en morgensang - også jeg synger i vilden sky - og pludselig ser jeg ret forude - ved den lille dam omgivet af krat - 3 rådyr -stivnet, de bryder sig nok ikke om sangen .
Pludselig ta'r pokker ved dem - og de hopper afsted mod hovedgården...muligvis godt, at hundedamerne var på æbleskud andetsteds. Ellers kunne jeg se trioen - efterfulgt af hunde - efterfulgt af mig.....sagde hunden..i strakt karriere ud over stepperne!

Hjem igen, mere kaffe - og så af sted til årets julemarked - på Gyldensteen Golf - nu kaldet H C Andersen Golf...heldigvis inden døre. I dag og i morgen - ses vi?5 kommentarer:

 1. Nej, vi ses desværre ikke. Men jeg kan lide dit indlæg. Hørte selv naboens hane, et par vildfarne måger og et par småfugle, som jeg undrede mig over.
  Ønsker dig en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 2. Skøn morgenberetning og denne lørdag er ganske enkelt skøn i sit udtryk. God julemarkedsweekend, der er desværre for langt til at vi ses :-)

  SvarSlet
 3. Hvis ikke det var fordi, der er en dyr bro imellem, så kunne sådan et julearrangement sagtens have lokket. Rigtig god fornøjelse med det.

  SvarSlet
 4. hej jeg var ude på julemarked i dag, det var storslået , rar og hyggeligt , fik nogle gode snak rundt omkring - godt besøgt.
  det er virkelig et besøg hver, det er nogle fine strikke bluser du har.

  SvarSlet
 5. Kapitlet her, sammenholdt med det forrige, får mig til at tænke på, om der kunne være en fordel i at holde sig til det engelske: de der bitches er jo "bitches in heat", noget med kalorier, lidt mere praktisk på denne årstid end kællinger i løbetid, eller hva'? ;-)
  Det var da vist en ret lang pause, du fik indlagt, jeg var lige ved at blive nervøs.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.