20 februar 2014

Hej.....sagde den sguSomme erindrer muligvis for en tid siden at jeg stolt hjembragte ovenover afbillede maskine?
Den opgav ævred forleden....eller den nægter at varme og spule vand på det indstillede service - og det er vel netop meningen med sådant et monstrum.
Så kan man lære det - køb nyt - med garanti - og man kan være sikker på, det går 14 dage efter garantiens udløb.....
Så det gjorde jeg ikke.
Tog min nys indkøbte brugte bil, trillede til Risskov og formedelst 800 kr erhvervede en ny af slagsen - dog - en frk. Blomberg -passer så også til andre maskinelle stålvidundere i køkket....same family så at sige.
Med møje kom hun ind i bilen - jo, man må nu lægge hele sæder ned, så gods kan transporteres. Men det gik - en hund på forsæde, en på det delte bagsæde - pænt installeret i hver sin autosele - nej, det lider de absolut ikke, men det gode gamle hundebur kan bare ikke være der.

Og så kommer det - efter møjsommelig at have slæbt ind og ud - tæpper og måtter er fantastiske til at trække tunge ting på.....så kom Frk. Blomberg på plads, slanger blev forbundet - og tadahhh - stikket sat i - tænk, så skrev den HEJ på display'et - i lysende blåt!!!! AAAAHHHR, men.....

Så nu vasker den, den finder selv ud af, hvor længe den vil vaske - og så fortæller den mig bagefter, om jeg havde beskidt eller pænt afskyllet service! Fagre ny verden. den er også meget meget stille...Det var dumt at køre rundt om havnen på turen til Århus - ved ikke, hvorfor resten af Danmark også ville den vej...


- men der var rigelig tid til at fotografere - se en smuk bygning....


- i går var der hundeluftning i stol - bare ud over markerne med jer - jeg sidder i stolen og nyder dagens sidste solstråler.


det var et helt magisk lys -5 kommentarer:

 1. Tillykke med frøken Blomberg, må hun tjene dig godt :-) Hvis det er nogen trøst, så tror jeg, at der ALTID er kø ved havnen i Aarhus. Det lyder i hvert fald sådan i trafikmeldingerne.

  SvarSlet
 2. Jeg har så stor respekt for dig ! Du kan bare finde ud af alt det der praktisk ved at være rigtig voksen :)

  SvarSlet
 3. Jamen se da lige, hvor du løser tingene!

  Trafikken langs havnen i Aarhus er latterlig! Og det varer vist længe endnu.

  SvarSlet
 4. Du er altså sej, er du! Jeg kunne slet ikke forestille mig klare sådan noget uden hjælp, men du ordner det aldeles uden indblanding fra andre. Respekt! :-)

  SvarSlet
 5. Hvor sejgt at du selv transporterede - man skal købe nyt, og det gjorde du ikke, og så holdt den op med at fungere? og så en ny opvaskemaskine? I en anden bil? Jeg skulle lige gnide øjnene et par gange - tillykke med begge dele! :)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.