23 februar 2009

Strikke-café-kaffe-garn-komsammen
Så er det i aften, der kommer damer og kigger garn. Eftersom jeg er i gang med en større ombygning i butikken i den tidligere stald, og der desuden ikke er opvarmet i øjeblikket, har jeg slæbt garn m.m. ind i stuen. Det fylder pænt op.


Vi skal selvfølgelig strikke - og udveksle opskrifter og beundre hinandens "værker". Jeg har ikke holdt det før, så jeg er spændt på forløbet. Det gør jo ikke noget, hvis der bliver ryddet lidt ud i garnet. Så kan der komme nyt på hylderne. Kaffen og kagen må vi heller ikke glemme. I den anledning er der jo liiige blevet shinet lidt op i rummene- godt med sådan en begivenhed, det fremmer hygiejnen i det lille hjem.

Lidt af de nye ting fra Hortensia til haven viser jeg osse frem. Så ved de , jeg har det- når det engang bliver havetid og forår. Hvis vi da overho'et får no'et forår... Der er en jernting med snor i - den er dælme solid, den løber ingen steder. den kan ikke sådan lige slæbes med. Mit problem er, at jeg aldrig kan finde snoren, når jeg skal bruge den. Det er hermed en saga blot.


En snor til at lave fine lige såriller er der
også i sortimentet. Gode gedigne ting - og
de pynter da osse, synes jeg.
Lathyrusfrø i yndige poser med små alfer på,
og skilte til krydderurtebedene er andre gode
ting, man simpelt hen ha' i sin have.1 kommentar:

  1. Så koselig å være sammen på strikkecafè og samtidig kan dere kjøpe og se på garn. Der ville jeg ha vært. :-)

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.