13 marts 2012

Med hovedet i syd og kroppen i nord


Den fremdrevne blomstrende æblegren fortæller mig - at det blir forår...vejret derude i dag siger det samme, fuglenes fløjten - og ja forlængst har lærke og vibe indtaget territorierne hhv. oppe og nede - men i år har jeg manglet nærvær - nydelse - har knap nok registreret det. For smertefuldt. For det minder mig jo om én, der ikke oplever dette forår, optøningen, opblødningen - forventningen. Og så ser jeg det kun i glimt.
Men ved - det er der, ved - jeg er på vej, tror også at jeg i år - efter den franske ferie - vil ta' hånd om hus og have igen. Et område, der har været absolut forsømt i de sidste 9 måneder.
Nej, egentlig ikke dårlig samvittighed, jeg ved, mine prioroteringer ligger andetsteds....bænken har trukket frygtelig meget i mig i den periode, har dog ikke udviklet hverken siddesår eller hård hu'.

Fredag morgen, meget tidligt går det - dernedad - første stop ligger langt nede, derfor den meget tidlige afgang. I år har jeg valgt hotellerne fra på nedturen og besøger min søde danske veninde i det alsaciske.
Fra hendes hus er der til  gengæld kun 6-7 timers kørsel til Méjannes le Clap - stedet, hvor jeg også - og ikke mindst schnauzerdamerne - residerede sidst. Deres hollandske ven Kees og hans kone vil også være der, så det tegner vældigt, når dyrene skal på ferie :-) (ja, nu rabler det da helt...andre sætter deres kræ i pension...)
I dag går turen s'mænd blot til O'nse, hvor jeg lige runder ældrecentret og kirkegården....gamle og unge - i forkert rækkefølge - besøges, og så vaskes der tøj, endelig fungerer både opvask og vaskemaskine efter nevøens visis i gør - længe leve Rasmus!!!! - så jeg er halvt ude af landet og langt nede på Autobahnerne...og ...gyyys... Kasselbakkerne, er nutte vild med dem.
Hav en skøn tirsdag - alle I gode bloggere og andet godtfolk!


23 kommentarer:

 1. Jeg håber og tror, at din Frankrigs-tur bliver godt for sjælen. En sorg tager sin tid, men du er på vej. Tanker og klem ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Gitte - det tager tid, men der ER lyspunkter også i sorgen.

   Slet
 2. Må du få en rigtig god tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak...den kan ikke undgå at blive god, tror jeg :-)

   Slet
 3. Ønsker dig en super ferie i det franske.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lis...men meget garn er der nok ikke - uden det jeg selv medbringer :-I

   Slet
 4. Kære Lone!
  Jeg ønsker dig en rigtig god tur, pas på dig selv og nyd det. Når du vender hjem vil jeg gerne besøge dig, tror jeg er så langt nu at jeg tør køre ned til dig :-)
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da dejligt, Margith....du er velkommen...lad os lave en lille fest ud af det :-)

   Slet
 5. Jeg ønsker dig en rigtig god tur til Frankrig...Håber du får en rigtig god ferie og at det kan hjælpe dig lidt mere på vej.;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Helvig...ja sol og lys har aldrig skadet....mig :-)

   Slet
 6. Ja, det må gøre meget ondt at opleve den her tid, hvor vi alle glæder os over det, der spirer og gror. Og at din søn ikke er her til at opleve og dele. Varme tanker til dig. Og god arbejdslyst med forberedelserne.
  Det skal nok gå godt over Kasselbakkerne. ;-)

  SvarSlet
 7. Rigtig god ferie - håber den må gøre dig godt!

  SvarSlet
 8. Er det allerede tid til at du skal afsted igen??? Det gaar soerme alt for hurtigt. Rigtig rigtig god ferie, og koer forsigtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi, Lin...skal du have besøg denne gang???

   Slet
 9. Nyd nu bare dagene med,
  gode gamle venner og dine dejlige vovser ... vi herhjemme glæder os bare til at at høre nyt fra din tur

  SvarSlet
 10. Kære Lone - ja, det blev ikke til besøg denne gang :( men havde haft noget aftalt lørslev jeg gi måtte aflyse. Carsten var indvoldveret i trafikuheldet med spøgelsesbilisten i lørdags. Han var på motorcykel . Han lever, han har fået knups, knust et lillefingerled og slået sig ret meget . I morgen skalaen ind og opereres i det knuste led.

  Håber du får en helt fantastisk tur - lyder så dejligt - håber vi kan ses når du kommer hjem - jeg kan jo også komme til dig:)

  Kærlige tanker sender jeg med dig og de pragtfulde hunde .

  SvarSlet
  Svar
  1. UUUh , Marianne - det var det frygteligste...håber han hurtigt rejser sig, manden! Nej, vi har ofte ønsker og drømme, vil nå meget mere i dagligdagen...jeg vil gerne samle nogle strikkere en gang i maj el juni...så kan du måske også være med...jeg kigger ud til dig e. Fr. knus

   Slet
  2. Lyder rigtig hyggeligt - det vil jeg gerne være med til :)
   Glæder mig til vi ses.

   Knus

   Slet
 11. Kan godt forstå du har haft brug for megen tid på bænken. Rigtig god ferie til dig og hundefrøknerne (det er da meget sjovere at have dem med end i pension). Varme knus og hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 12. Så fint Lone at du tar deg tur. Klart sorgen blir med , men jammen er det godt for de gledene du kan få. Synes du er kjempeflink som kjøre alene nedover. Jeg håper du får et mildt og fint vær. Klem fra meg

  SvarSlet
 13. Det lyder som en dejlig plan med uger sydpå til opladning, og så måske lyst og kræfter til at tage fat, når du kommer hjem.
  Jeg glæder mig allerede til dine små rejsebeskrivelser:)

  SvarSlet
 14. Hvor jeg dog under dig den tur. Sorgen vil for altid bo i dig, men en smuk tur til det franske kan måske give dig ro og hvile.

  Ønsker dig den dejligste tur og vip lige en hilsen til Kasselbakkerne ud af vinduet fra mig :-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.